Neobvyklá architektonická nemovitost s velkými objemy

1036 Gros-de-Vaud District
Dům • 11 místnost(i) • 676 m² • 2. podlaží • ref.: AISullens
127 285 949 CZK
Představujeme tuto nádhernou nemovitost, která vás svede svou originalitou, působivými prostory, privilegovanou polohou, v přírodním prostředí, které se těší absolutnímu klidu, ale zůstává v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Konfigurace, zvláštní péče věnovaná výběru materiálů, činí z této výjimečné nemovitosti atypickou rezidenci.

Budete mít dostatek času na odpočinek v lázních (hamman, jacuzzi), udržení kondice díky infrastruktuře, bazénu, posilovně a zakončení relaxace s drinkem v baru, v blízkosti klimatizovaného vinného sklípku.

Hosté mohou také sledovat své oblíbené filmy ve zvukotěsném a klimatizovaném kinosále se špičkovým vybavením.

Kromě toho má tato nemovitost obrovskou výhodu v tom, že má 2-pokojový byt o rozloze asi 50m2 plně vybavený nezávislým vchodem a terasou. Vysněný prostor pro domácí personál, samostatnou aktivitu nebo přivítání hostů.

Hlavní dům se rozprostírá na třech úrovních, má v přízemí obrovský obývací pokoj s výškou stropu více než 7 m, která umožňuje přístup k venkovním a velkým oknům, což umožňuje výjimečný jas, neuvěřitelný krb, plně vybavenou moderní kuchyň, jídelnu, toaletu pro hosty a prostornou kancelář, Užijte si nádherný výhled. Pro přístup do prvního patra budete mít mistrovské schodiště, které vás zavede do čtyř ložnic včetně hlavního apartmá a tří koupelen.

K dispozici je třílůžková garáž a prádelna.

Nedaleko najdete také Mezinárodní školu v Lausanne, která vítá a nabízí programy pro studenty od 3 do 18 let.

Neváhejte ... Budete nutně svedeni tímto oblíbeným objektem, který si užívá úchvatnou krajinu, která se mění s ročními obdobími

Představujeme tuto nádhernou nemovitost, která vás svede svou originalitou, působivými prostory, privilegovanou polohou, v přírodním prostředí, které se těší absolutnímu klidu, ale zůstává v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Konfigurace, zvláštní péče při výběru materiálů, činí z této výjimečné nemovitosti atypickou rezidenci.

Budete mít spoustu času na odpočinek v lázních (hamman, jacuzzi), udržení fyzické kondice díky infrastruktuře, bazénu, posilovně a nakonec k relaxaci s nápojem v baru, v blízkosti klimatizovaného vinného sklípku.

Budete také moci sledovat své oblíbené filmy ve zvukotěsném a klimatizovaném kinosále s high-tech vybavením.

Kromě toho má tato nemovitost obrovskou výhodu v tom, že má 2-pokojový byt o rozloze přibližně 50m2 plně vybavený vlastním vchodem a terasou. Vysněný prostor pro domácí personál, samostatnou aktivitu nebo přivítání hostů.

Hlavní dům, rozložený na třech úrovních, má v přízemí obrovský obývací pokoj s výškou stropu více než 7 m, který umožňuje přístup k venkovním a velkým arkýřovým oknům, což umožňuje výjimečný jas, neuvěřitelný krb, plně vybavenou moderní kuchyň, jídelnu, toaletu pro hosty a prostornou kancelář, která se těší nádhernému výhledu. Do prvního patra se dostanete po mistrovském schodišti, které vás dovede do čtyř ložnic včetně hlavního apartmá a tří koupelen.

K dispozici je třílůžková garáž a prádelna.

Nedaleko odtud najdete také Mezinárodní školu v Lausanne, která vítá a nabízí programy pro studenty ve věku od 3 do 18 let....

Prostory

Pokoje11
Garáže (venkovní)1

Povrchy

Živobytí676 m²
Použitelné769 m²
Celkem3000 m²
Bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Garáž
Vinný sklep

Gros-de-Vaud District

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Veřejná doprava