Vysoko stojící 6 pokojový byt v centru Ženevy

Ženeva
Byt • 6 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 147 m² • ref.: A0204.17
50 864 936 CZK
Exkluzivně vám představujeme tento krásný byt, který se nachází v budově v moderním stylu navržené architektonickou kanceláří specializovanou na sektor luxusních rezidencí.

Tato luxusní budova splňuje standardy značky kvality a výkonu Minergie a nabízí exkluzivní služby, jako jsou lázně s hammamem, posilovna i společný prostor umožňující pořádání narozenin, setkání nebo sledování filmů díky domácímu kinu. Všechna tato zařízení jsou přístupná pouze obyvatelům budovy. K budově je připojen park a dětské hřiště o rozloze 1 800 m², které jsou vyhrazeny pro spoluvlastnictví.

Byt o rozloze 147 m² OOPP má 6 pokojů a balkon 12 m². Křížení, nabízí krásné objemy a krásnou svítivost. Těží zejména z krásného obytného prostoru více než 40 m², který poskytuje otevřenou kuchyň zcela vybavenou a uspořádanou.

Noční prostor zahrnuje rodičovskou ložnici o velikosti 17 m² se sprchovým koutem a šatnou a přístupem na balkon. Apartmán má také ložnici o rozloze 15 m² se sprchovým koutem a další dvě ložnice o rozloze 15 m² a koupelnu.

Byt je rozdělen následovně:
-Vstupní hala
- Obývací pokoj / jídelna se vstupem na balkon
- Otevřená a vybavená kuchyň
- Hlavní ložnice se sprchovým koutem a šatnou s balkonem
- Jedna ložnice a přilehlá sprcha
- Dvě ložnice
- Jedna koupelna
-Prádelně

Tuto nemovitost doplňuje velké podzemní parkovací stání, které pojme dvě auta za sebou.

Nachází se na pravé straně, v městské části Servette v blízkosti mezinárodních organizací, vlakového nádraží Cornavin a centra města, byt má privilegovanou polohu a všechny kvalitní služby.

Prostory

Pokoje6
Ložnice4
Koupelny3
Balkony1
Parkoviště (venkovní)1

Povrchy

Živobytí147 m²
Balkón
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Parkoviště

Ženeva

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Základní škola
TypByt
Rok výstavby2014