Oaks Road, Kenley

Kenley, 48 Oaks Road
Dům • 3 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • ref.: 00012019
£500,000

Realitní kancelář Frost Estate s potěšením nabízí tento okouzlující rodinný dům se třemi ložnicemi, který se nachází na oblíbené rezidenční ulici. Tato hezká nemovitost ze 40. let 20. století, která se nachází na mírně vyvýšeném pozemku, byla láskyplně opečovávána, ale mohla by si zasloužit vnitřní modernizaci. S parkováním mimo ulici a krásnou vzrostlou zadní zahradou orientovanou na jihozápad nemovitost dále těží z úžasného panoramatického výhledu na Riddlesdown Common.

Ubytování je v celém rozsahu s dvojitým zasklením a stručně zahrnuje; Prostorný dvoulůžkový pokoj s kamenným krbem a přímým vstupem do zadní zahrady, vybavená kuchyň s dveřmi do zadní části, dvě velkorysé dvoulůžkové ložnice (vestavěné skříně do zadního pokoje), další jednolůžková ložnice a rodinná koupelna.

Doprava: Z nádraží Kenley si můžete vybrat z Victoria nebo London Bridge - to vše trvá přibližně 35 minut jízdy. Silniční spojení je také vynikající, A22 a A23 jsou vzdáleny jen pár minut a poskytují rychlý a snadný přístup do Londýna, jižního pobřeží a na dálnici M25. Stanice Purley je také na dosah ruky a poskytuje další vysokorychlostní spojení do města i mimo něj.

Kenley je krásná část jižního Londýna, listnaté zeleně s uvolněným prostředím a množstvím chráněných stromů v celé oblasti. Kenley Common se skládá ze 138 akrů zeleného otevřeného prostoru obklopujícího bývalé letiště Bitvy o Británii. Je to směs křídových pastvin a starobylých lesů zasazených mezi mírně zvlněné kopce. Návštěvníci jsou obdařeni krásným výhledem na údolí Caterham a North Downs za ním a jen těžko uvěří, že centrum Londýna je jen 14 mil na sever. Nedaleká města Purley & Coulsdon nabízejí řadu nezávislých obchodů, kaváren a supermarketů, dále Purley Way A23 představuje všechny maloobchodní giganty a sklady mimo město.

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny1
Parkoviště
Zahrada

48 Oaks Road, Kenley

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Orientace na Southwest
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data