Apartmány v blízkosti loděnice a Halig v Beyoglu, Istanbul

Keçeci Piri Mahallesi
Byt • 5 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 270 m² • ref.: IST-01440-36045
20 050 395 CZK
Investiční apartmány 500 metrů od moře v Beyoglu, Istanbul

Investiční projekt se nachází v Beyoglu, jedné ze strategických oblastí Istanbul Beyoglu. Svou historií a architekturou, stejně jako společenskými a kulturními příležitostmi, jako jsou koncerty, opera a balet, hostí mnoho domácích i zahraničních návštěvníků. Tento projekt v Beyoglu se vyznačuje svou polohou.

Nemovitost na prodej v Beyoglu, Istanbul se nachází v blízkosti každodenních potřeb, jako jsou školy, nemocnice, lékárny, parky a nákupní centra. Investiční projekt se nachází na hlavní silnici, 500 metrů od moře, muzea Rahmi Koç a istanbulského arzenálu, 1 km od mostu Golden Horn, 1,3 km od stanice metra, 3 km od ulice Istiklal, 4 km od Galatské věže, bazaru koření a Velkého bazaru, 5,3 km od přístavu Galata, 20 km od mostu Fatih Sultan Mehmet a 35 km od istanbulského letiště.

Investiční záměr, skládající se z jedné budovy o 6 podlažích. V projektu je 46 typů nemovitostí s jednou ložnicí. Nemovitosti v projektu mají samostatný koncept kuchyně. Projekt se nachází v oblasti vhodné pro investici a nabízí zázemí, jako je kryté parkoviště, parkování zajišťované obsluhou, posilovna, výtah, kamera nepřetržitě, sedm dní v týdnu a bezpečnostní služba. Projekt, který je na svém místě vhodný pro bydlení i investice, zajistí vysokou obsazenost v případě výstavby Airbnb (denní pronájem). Nemovitosti v investičním projektu disponují obývacím pokojem, ložnicí, samostatnou kuchyní, koupelnou a balkonem. Balkony se liší v závislosti na typu bytu.

Byty na prodej v investičním projektu v ideální lokalitě v Beyoglu. Je vybaven funkcemi, jako je systém chytré domácnosti, podlahové vytápění, parkování s obsluhou, centrální klimatizace, kuchyňská sestava, ocelové dveře, LED a bodové osvětlení, sprchový kout, laminátové a keramické podlahy, plastová okna, zemní plyn a satelitní systém.


IST-01440

Prostory

Pokoje5
Ložnice3
Koupelny2
Balkony2

Povrchy

Živobytí270 m²
Celkem353 m²
Balkón
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Parkoviště

Keçeci Piri Mahallesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2025