Elegantní apartmány v Málaze Torre del Mar s velkými balkony

Torre del Mar
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 97 m² • ref.: AGP-00756-28399
5 560 220 CZK
Apartmány v Málaze Torre del Mar v moderním komplexu

Apartmány nabízející možnosti 3, 2 a 1 ložnice se nacházejí v Torre del Mar, oblíbeném městě na pobřeží Costa del Sol. Oblast je známá jako Axarquia a je spojena s Vélez-Malaga. Torre del Mar láká návštěvníky po celý rok svými ideálními povětrnostními podmínkami, čistými plážemi a klidnou prázdninovou atmosférou. Město má ideální pěší stezku, kde můžete strávit večery běháním u moře nebo krásným piknikem.

Byty na prodej v Torre del Mar jsou vhodné pro středomořské město a mají docházkovou vzdálenost od důležitých měst, jako je Nerja a Málaga. Zatímco Neerja je vzdálená pouhých 22 minut jízdy, Malaga je vzdálená 33 km. Byty jsou také v blízkosti všech druhů občanské vybavenosti, jako je centrum města, nemocnice, školy, nákupní možnosti, supermarkety, parky, tělocvičny, čerpací stanice a lékárny.

Apartmány v komplexu vkusně řešené s moderními technologiemi. Komplex skládající se z jedné jednotky a 4 podlaží má upravenou zahradu spolu s bazénem zdobeným curlinem. V budově se nachází 131 jedno-, dvou- a třípokojových bytů a také elegantní dvou- nebo třípokojové penthousy. Ke každému apartmánu v komplexu náleží parkovací stání a komora v ceně.

Apartmány jsou bohaté na vestavěné skříně ve všech pokojích spolu s žulovým pultem.


AGP-00756

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí97 m²
Celkem97 m²
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Torre del Mar

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2026
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data