Pozemek pro stavbu domu v Serra de Aire e Candeeiros, Rio Maior.

Rio Maior
Pozemek • 469 m² • ref.: 044234
825 155 CZK
Pozemek pro výstavbu domu v oblasti klesajícího zhodnocení v lokalitě Fonte da Bica, zasazený do Serra de Airée Candeeiros a Marinhas do Sal.
Vynikající expozice slunci a výhled na hory. Pozemek má cca 1 100 m2 a stavební plochu 469 m2.
Jen 450mts od slavného Salinas má také spojení cyklostezkou a 4 km od Rio Maior se spojením také cyklostezkou a dobrou silniční dostupností, každodenní služby veřejné dopravy vám umožní žít na venkově s naprostým klidem, ale blízko ke všemu, ať už je to obchod, služby, vzdělávání a průmysl.
Krajské město města Rio Maior má ve své geografické poloze jednu ze svých silných stránek, protože je asi 25 km od Stříbrného pobřeží, přičemž nejblíže jsou pláže Foz do Arelho, Baleal, Peniche, S. Martinho do Porto a Nazaré a v okruhu 80 km se můžeme dostat do hlavního města Lisabonu a dalších turistických atrakcí, jako jsou Alcobaça, Porto de Mós, Batalha, Fátima, Tomar, Caldas da Rainha, Óbidos, všechny tyto směry jsou obsluhovány dobrým silničním přístupem.
Na sever od města se nachází národní park Serra de Aire eCandeeiros, jehož součástí jsou také přírodní solné pláně, turistická atrakce města.
Rio Maior, považované za město sportu, dělá čest svému jménu svou městskou infrastrukturou, Escola Superior de Desporto de Rio Maior, Centro de Alto Rendimento de Rio Maior, městským stadionem Rio Maior, Gimnodesportivo de Rio Maior, městskými bazény Rio Maior, tenisovými kurty a padelovými kurty a dobrými cyklostezkami.
Pokud jde o obchod, vzdělávání, obchod a služby, Rio Maior je také jedním z nejlepších měst pro život.


Naplánujte si návštěvu!
Váš domov žije zde!

Povrchy

Živobytí469 m²
Parcela1100 m²
Použitelné1100 m²

Rio Maior

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Veřejná doprava
Výhled do krajiny
Výhled na hory
TypPozemek
ProstředíZelená, Venkov
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data