20514 - Casa Riverine: Nadčasový domov uprostřed Bosques de Doña Rosa, Kostarika

Belén
Dům • 4 lož. • 4 koup. • 600 m² • ref.: 20514
18 636 361 CZK


Vítejte v Casa Riverine, klidné nemovitosti, která se nachází v prestižní rezidenční čtvrti Bosques de Doña Rosa v Cariari, Belén de Heredia. Tento okouzlující jednoúrovňový dům se nachází na rozlehlém pozemku obklopeném svěžími zahradami a ohraničeným malou řekou, která nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a elegance. Tento dům, navržený s ohledem na rodiny, důchodce nebo ty, kteří hledají soukromé útočiště, slibuje klidný a soukromý životní styl.
Po vstupu do Casa Riverine vedou dvě brány do světa vytříbeného klidu. Hlavní vchod je vybaven krytou garáží pro dvě auta a rozšiřuje se do prostorného vnitřního parkoviště pro další vozidla. Sekundární vchod se otevírá do útulného foyer, které udává tón teplu domova.
Srdcem rezidence je obývací pokoj s dřevěnými kazetovými stropy a světlým koutem s vnitřní zahradou, propojený skládacími dveřmi s prostornou terasou. Tato terasa zahrnuje bazén a vířivku, ideální pro intimní rodinné chvíle nebo venkovní zábavu. Přítomnost integrovaného baru a krbu dodává prostředí nádech tepla a sofistikovanosti.
Pro formálnější příležitosti je k dispozici obývací pokoj a jídelna s vysokými stropy a vysoce kvalitními dřevěnými povrchovými úpravami. Kancelářský prostor, který lze snadno přeměnit na pátou ložnici, zvyšuje funkčnost a všestrannost Casa Riverine.
Dům obsahuje tři sekundární ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu, a hlavní apartmá, které se otevírá do klidné zahrady světla. Toto hlavní apartmá má prostornou šatnu, podkroví a koupelnu se sprchou a vanou, obklopenou elegantními dvojitými umyvadly.
Mezi další vybavení patří druhá uzavřená garáž, kuchyň připravená k rekonstrukci a kompletní servisní prostory s prádelnou a obslužnou terasou. Vyhrazená servisní místnost s vlastní koupelnou zajišťuje soukromí a funkčnost domova.
Bydliště v Casa Riverine znamená víc než jen užívat si krásného domova; Zahrnuje přijetí životního stylu pohodlí a exkluzivity. Tato rezidence se nachází jen pár minut od mezinárodního letiště Juana Santamaríi a v blízkosti hlavních přístupových silnic a umožňuje využívat zařízení, jako je golfové hřiště Ciudad Cariari a komunitní akce, jako jsou taneční kurzy a venkovní filmové večery, které jsou obyvatelům nabízeny zdarma. Sdílená noční bezpečnost s příbuznými navíc zdůrazňuje jednotnou a bezpečnou komunitu v této oblasti.
S historií 35 let a nedávnou rekonstrukcí všech koupelen před pěti lety není Casa Riverine jen rezidencí; Je to volba životního stylu pro ty, kteří oceňují prostor, spojení s přírodou, nízké poplatky za bydlení, ve významné komunitě bohaté na přírodní historii.
 

 

Prostory

Patra1
Ložnice4
Koupelny4
Toalety1
Garáže (vnitřní)4
Terasy1

Povrchy

Živobytí600 m²
Parcela3303 m²
Alarm
Garáž
Grilování
Internet
Nonstop vrátný
Terasa
Venkovní bazén
Vrátný
Zabezpečení
Zahrada
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Vířivka

Belén

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
TypDům
StavDobrý stav
StojíSídliště
Typ stavbyBeton
ProstředíObytný
ID20514
Název20514
Číslo20514