Majestic 5-bedroom Cap Villa + Studio s nádherným výhledem na hory

Verón Punta Cana (D. M.).
Vila • 5 lož. • 5 koup. • 670 m² • 2. podlaží
35 051 580 CZK

Vítejte v mistrovském díle luxusního bydlení v srdci Cap Cana. Tato 2patrová vila kombinuje nadčasovou eleganci s moderním komfortem a nabízí celkem 5 ložnic a úchvatný výhled na hory.

První patro je symfonií stylu a funkčnosti. Vstupte do velkolepého obývacího pokoje, kde velkými okny proudí přirozené světlo, které podtrhuje vkusnou výzdobu ve stylu Art Deco. Najdete zde ložnici s plně vybavenou koupelnou a šatnou, která poskytuje soukromé útočiště pro hosty nebo rodinné příslušníky. Pro zábavu se do prostorné jídelny vejde 10 hostů, což z ní činí ideální prostředí pro elegantní večeře. Hlavní a vedlejší kuchyně jsou kulinářským snem, vybavené špičkovými spotřebiči a dostatkem místa na pultu pro gurmánské výtvory.

Při prohlídce objevíte bezproblémovou kombinaci vnitřních a venkovních obytných prostor. Vila se otevírá k příjemnému bazénu, kde se můžete osvěžit nebo si jen odpočinout v tropickém vánku. Vychutnejte si jídla pod širým nebem v jídelně pod širým nebem a odpočiňte si ve venkovním obývacím prostoru při popíjení koktejlů a obdivování výhledu do zahrady.

Milovníci vína ocení vinný sklípek s barem, který je jako stvořený pro degustační večery s přáteli. Koupelna pro hosty, ložnice pro služebné se 2 lůžky, spíž a prádelna navíc zvyšují pohodlí prvního patra. Zastřešená garáž poskytuje bezpečné parkování až pro 3 vozidla.

Vystoupejte do druhého patra a objevte zbývající ložnice, z nichž každá vyzařuje bohatství a pohodlí. Ve druhém patře se nachází 1 hlavní apartmá s vlastním balkonem, 3 ložnice s vlastním balkonem a rodinný pokoj/studio s balkonem. Všechny ložnice na tomto podlaží nabízejí šatny a plně vybavené koupelny, které zajišťují maximální pohodlí a soukromí pro všechny obyvatele.

Tato vila s 5 ložnicemi je důkazem luxusního bydlení v Cap Cana, kde byl každý detail pečlivě navržen pro vaše potěšení. Od úchvatného výhledu do zahrady až po elegantní interiéry, tato vila vás zve, abyste zažili ztělesnění karibského luxusu. Vítejte doma.

Prostory

Ložnice5
Koupelny5
Toalety1

Povrchy

Živobytí670 m²
Parcela1208 m²
Apartmány hostů
Fitness centrum
Grilování
Internet
Jídelna
Klímatizace
Parkoviště
Zabezpečení
Zahrada
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Bazén
Pračka
Vinný sklep

Verón Punta Cana (D. M.).

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na hory
ID3089