Moderní vila s výhledem na jezero uprostřed vinic

Aubonne
Dům • 7 místnost(i) • ref.: 4978150
Cena na vyžádání
Tato moderní nemovitost, která se nachází uprostřed vinic, v Aubonne a s úchvatným výhledem, vás okouzlí svou světelností díky velkým arkýřovým oknům, panoramatické chodbě, rafinovanosti a především kvalitě zvolených materiálů.

Nemovitost obklopuje krásný pozemek s krásným nekonečným bazénem, který lze pro chladnější dny zastlat.

Je to ideální dům pro rodinu s teenagery, kteří chtějí mít trochu samostatnosti, ale je také možné tyto dvě ubytování spojit a vytvořit tak jedinečnou a individuální vilu.

Je vzácné mít vilu této kvality, s chytrou výzdobou, která splňuje tolik důležitých kritérií: prostor, výhled, světlo, blízkost obchodů, škol a dálnice.

Kontaktujte nás a domluvte si návštěvu.

Tato moderní nemovitost se nachází uprostřed vinic, v Aubonne a s úchvatným výhledem, nabízí přirozené světlo díky velkým arkýřovým oknům, panoramatickému výhledu, kultivovanosti a především kvalitě vybraných materiálů.

Krásný pozemek obklopuje nemovitost s nekonečným bazénem, který lze v chladnějších dnech zastřídit.

Je to ideální dům pro rodinu s teenagery, kteří si přejí mít trochu autonomie, ale je také možné spojit obě ubytování a vytvořit tak jedinečnou a individuální vilu.

Je vzácné mít vilu této kvality, pěkně zařízenou, která splňuje tolik důležitých kritérií: prostor, výhled, světlo, blízkost obchodů, škol a dálnice.

Kontaktujte nás pro návštěvu

Prostory

Pokoje7

Povrchy

Použitelné350 m²
Celkem1308 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén

Aubonne

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2016