Chorvatsko, Zadar area - luxusní dvoupodlažní apartmán v první řadě k moři

Sukošan, 3 Obala Kralja Petra Krešimira
Byt s terasou • 4 lož. • 4 koup. • 178 m² • ref.: #3288
30 063 771 CZK

Na prodej v Sukošanu je luxusní dvoupodlažní byt s prostornou střešní terasou v první řadě k moři. Tato nemovitost je skutečným klenotem, který nabízí okamžitý požitek z luxusu a pohodlí.

Tento moderní apartmán vyzařuje eleganci a styl, je zařízen italským nábytkem a rozkládá se v prvním a druhém patře budovy. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s jídelnou, moderní kuchyně, čtyř pohodlných ložnic, čtyř luxusních koupelen, šatní skříně a prostorné chodby o celkové obytné ploše 139 m2. Terasy, garáž a komora nejsou zahrnuty v této čtvereční metráži.

Kromě toho má byt působivou střešní terasu, která nabízí neuvěřitelný výhled na moře a ostrovy a vytváří dokonalé prostředí pro relaxaci a zábavu. V ceně je navíc zahrnuto garážové stání v suterénu budovy a komora, což zajišťuje praktičnost a bezpečnost.

Je to příležitost pro ty, kteří hledají exkluzivní domov u moře, kde se pohodlí, elegance a nádherný výhled snoubí v dokonalé kombinaci. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této výjimečné nemovitosti v jednom z nejkrásnějších pobřežních měst v Chorvatsku.

Kontaktujte našeho makléře a domluvte si prohlídku nemovitosti.

Prostory

Ložnice4
Koupelny4

Povrchy

Živobytí178 m²
Parcela483 m²
Použitelné133.31 m²
Terasa107.25 m²
Apartmány hostů
Garáž
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Terasa
Zařízeno

3 Obala Kralja Petra Krešimira, Sukošan

Nezablokováno výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data