2 Bed Middle Floor Apartment na prodej v Elviria, Costa del Sol

Elveria
Byt • 2 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 86 m² • ref.: TE7851664
14 941 475 CZK
Vítejte v kousku ráje uhnízděného v prestižní komunitě Elviria Hills, kde se luxusní bydlení snoubí s úchvatným panoramatickým výhledem na moře. Tato krásná nemovitost nabízí zážitek z životního stylu, může se pochlubit 2 ložnicemi, 2 koupelnami a prostornou terasou, ze které se můžete kochat fascinujícím výhledem na Středozemní moře. Nachází se v jednom z nejlepších bloků komunity s plnou orientací na jih.

Interiér vyzařuje atmosféru sofistikovanosti s elegantními povrchovými úpravami a moderní estetikou, která se hladce integruje do okolní přírodní krásy. Otevřené uspořádání vytváří pocit plynulosti a umožňuje snadnou zábavu a relaxaci.

Srdcem tohoto domu je bezesporu terasa, která z této horní části komunity nabízí úchvatný výhled na moře.

Jako součást proslulé komunity Elviria Hills mají obyvatelé přístup k řadě zařízení, včetně prestižního golfového hřiště a slavné restaurace "el Lago" oceněné michelinskou hvězdou. Po golfu si můžete odpočinout při osvěžující koupeli ve společném bazénu nebo si dopřát pohodovou procházku po bezvadně upraveném areálu.

Pohodlí je klíčové, protože garáž poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidla, zatímco další úložný prostor zajišťuje dostatek prostoru pro všechny vaše věci. Se vším, co byste si mohli přát na dosah ruky, tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost přijmout typický životní styl Marbella.

Nenechte si ujít šanci vlastnit kousek ráje v Elviria Hills. Naplánujte si prohlídku ještě dnes a připravte se na to, že vás uchvátí krása, která na vás čeká.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Živobytí86 m²
Bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Terasa

Marbella

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data