PRIME PLAYA DEL CARMEN INVESTICE: LUXUSNÍ BYTY V BLÍZKOSTI 5TH AVENUE

Playa del Carmen
Nový byt • 1 lož. • 1 koup. • 54.08 m² • ref.: 1981-7
5 798 464 CZK

Vítejte ve svém vysněném útočišti v srdci Playa del Carmen, kde se pohodlí setkává s klidem. Tento pozoruhodný byt je strategicky umístěn jen pár kroků od živé 5th Avenue, pouhé dvě minuty od rušných komerčních oblastí a krátké tři minuty chůze od nedotčených pláží. Díky snadnému přístupu do Tulumu za pouhých 45 minut a mezinárodního letiště v Cancúnu za 50 minut můžete bez problémů prozkoumat zázraky Mayské riviéry.

Přijměte potenciál vysoce ziskových prázdninových pronájmů, díky čemuž je tento byt ideálním místem, kde si můžete dopřát blaženou dovolenou a zároveň těžit z výhod zdravé investice. Ponořte se do klidného kouzla pláží, kde klid a mír obklopí každý váš okamžik.

Tento vývoj, navržený jako mistrovské dílo se dvěma věžemi, ztělesňuje podstatu svobody, která definuje Mayskou riviéru. Každý byt je promyšleně vytvořen tak, aby poskytoval řadu možností, včetně prostorného uspořádání 1 ložnice, 2 ložnice a studia.

VYMOŽENOSTI

+ Parkoviště

+ Kontrolovaný přístup

+ Vstupní hala

+ Wi-Fi

+ Výtahy

+ Coworking

+ Bazén

+ vířivka

+ Terasa Posilovna

+ Sluneční terasy

SKVĚLÁ INVESTICE DO PRONÁJMU NEMOVITOSTÍ

Nákup nemovitosti na pláži může poskytnout vynikající návratnost vaší investice. Užijte si to nejlepší z obou světů se spolehlivým příjmem a nádherným místem pro dovolenou během prázdnin a volna z práce. Mnoho investorů nakupuje domy a pronajímá je během špičkových turistických časů - nechte svou investici platit za sebe!

STRATEGICKÁ POLOHA

Poloha je skvělá, životní styl, o kterém jste snili, je v Playa del Carmen. Zatažením závěsů ve svém pokoji objevíte výjimečné přírodní a kulturní prostředí. Nachází se ve zlaté zóně, pár kroků od pláží koupajících se v bílém písku, úžasných tyrkysových vodách a ikonické 5th Avenue, mezinárodně uznávané pro svou gastronomickou a obchodní rozmanitost.

JSME TU, ABYCHOM VÁM POMOHLI

Blue Caribbean Properties je zde, aby vám pomohl s každým krokem nákupního procesu. Nabízíme celou řadu služeb, které zajistí, že se vaše investice stane vaším vysněným domovem.

FINANČNÍ MOŽNOSTI

Potřebujete pomoci s financováním? Můžeme vám pomoci. Existuje celá řada možností, které jsou k dispozici investorům a majitelům domů, o kterých možná nevíte. Kontaktujte nás, prodiskutujte své možnosti a najděte řešení, které je pro vás nejlepší.

SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

Našli jste svou vysněnou nemovitost, nyní potřebujete někoho, kdo ji bude spravovat, když jste pryč. Společnost Blue Caribbean Properties se spojila s nejlepšími správci nemovitostí v Mexiku, aby zajistila, že o vaši nemovitost bude postaráno a bude spravován plný potenciál. Naši správci nemovitostí jsou připraveni vám pomoci bez ohledu na to, jaké jsou vaše potřeby. Od týdenních check-inů až po kompletní správu pronájmu a péči o zákazníky, máme vás pokryté. Požádejte svého agenta o další podrobnosti.

Prostory

Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí54.08 m²
Bazén
Fitness centrum
Parkoviště
Vířivka
Výtah

Playa del Carmen

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
ID1981-7