Dům za Koupit v Hijuelas, Chile

Hijuelas
Dům na vesnici • 7 lož. • 5 koup. • 6500 m² • ref.: 1028102012-27
11 074 723 CZK
Exkluzivní venkovská rezidence: prostor, příroda a elegance
Objevte dokonalé útočiště v tomto majestátním venkovském domě, skutečné oáze klidu a krásy. S 567 m² pečlivě navržené konstrukce slibuje tato nemovitost život v pohodlí a soukromí uprostřed přírody.
Zvýrazňuje:
  • Prostorné a světlé prostory: Má 7 ložnic a 5 koupelen, nabízí velkorysé rozměry, které poskytují klidné a útulné prostředí pro rodinu a hosty. Chytré uspořádání maximalizuje využití přirozeného světla a vytváří teplé a příjemné prostory.
  • Zasněné exteriéry: Dům je obklopen svěží zahradou s profesionálními terénními úpravami, kde kombinace vzrostlých stromů a zelených ploch vytváří klidné a soukromé prostředí. Bazén vyniká jako centrum venkovního bydlení, ideální pro ochlazení v horkých dnech nebo pro chvíle odpočinku.
  • Společenský a rodinný život: Prostorný obývací pokoj, obývací pokoj a jídelna se harmonicky spojují a poskytují dokonalé prostředí pro rodinná setkání nebo zábavu. Prostorná spíž zajišťuje optimální organizaci a snadnou přípravu a vychutnávání náročných jídel.
  • Další vybavení: Nemovitost je vybavena přístřešky pro auta, které chrání vozidla před povětrnostními vlivy a dodávají tomuto vysněnému domovu další úroveň pohodlí.
Tento dům, který se nachází v srdci údolí Ocoa, přesto v blízkosti základní občanské vybavenosti, představuje dokonalé spojení mezi architektonickým designem a přírodním prostředím a nabízí luxusní bydlení a soukromí. Je to pozvánka k tomu, abyste si užili klid a pohodu venkova, aniž byste obětovali styl a pohodlí.
Jedinečná příležitost:
Tento venkovský dům není jen domovem, ale životním stylem. Výjimečná příležitost pro ty, kteří chtějí uniknout ruchu velkoměsta a ponořit se do klidu venkova, a přitom si užívat domov navržený s důrazem na detail a obklopený přírodními krásami.

Prostory

Ložnice7
Koupelny5
Parkoviště (venkovní)10

Povrchy

Živobytí6500 m²
Parcela6500 m²
Celkem6500 m²
Bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Hijuelas

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
TypDům
Rok výstavby1990