Rodinný dům: na prodej v Londýně

W13 8LY Londýn
Dům • 4 lož. • 3 koup. • ref.: 3482967
58 331 402 CZK
62 706 257 CZK-4 374 855
Při vstupu vás přivítá prostorná a příjemná chodba, která udává tón zbytku domova. V přízemí se nachází přední přijímací místnost zdobená krbem, velkoryse dimenzovaná kuchyň a jídelna vybavená dostatkem úložného prostoru a zadní obývací pokoj o rozloze působivých 23', ideální jak pro zábavu hostů, tak pro klidné filmové večery, s bezproblémovým přístupem do zadní zahrady, která nabízí krytou terasu, ideální pro letní grilování nebo stolování pod širým nebem. plus 55 stop zahrady, což z něj činí ideální prostor pro rodiny všech věkových kategorií a velikostí.

Když vystoupáte do prvního patra, objevíte hlavní ložnici vyzařující eleganci s arkýřovým oknem a vlastní koupelnou, doplněnou dvěma dalšími ložnicemi, dobře vybavenou čtyřdílnou rodinnou koupelnou a pohodlnou šatnou. Nejvyšší patro odhaluje všestranný prostor, ideální pro domácí kancelář, posilovnu nebo ložnici, doplněný balkonem s panoramatickým výhledem a pohodlnou ložnicí s manželskou postelí a vlastní koupelnou.

Mezi pozoruhodné prvky patří šatna v přízemí pro větší pohodlí, vestavěná klimatizace pro celoroční pohodlí, dostatek úložného prostoru v okapu a boční přístup z přední do zadní zahrady. Parkování je hračka s prostorem mimo ulici pro více vozidel a nemovitost je nabízena bez dalšího řetězce, což zjednodušuje proces nákupu.

Obyvatelé mají výhodnou polohu a snadný přístup k hlavním silnicím, jako jsou A40 a M4, stejně jako k pulzující vesnici Pitshanger Village a rušnému centru města Ealing Broadway, které nabízí řadu obchodů, restaurací, škol, parků a možností dopravy včetně autobusových zastávek a několika vlakových linek včetně linek Central, District, Great Western a Elizabeth.

Prostory

Ložnice4
Koupelny3
Parkoviště
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Klímatizace

Londýn

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Stanice rychlovlaku
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Mírný výhled na dvůr
Panoramatický výhled na zahrada
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data