Nově postavené apartmány v Benalmádeně s moderním designem

Arroyo de la Miel
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 74 m² • ref.: AGP-00568-13540
9 177 210 CZK
Zbrusu nové apartmány v centrální lokalitě v Benalmádeně s moderním designem

Benalmádena je slavné město rozdělené do 3 departementů: Benalmádena Costa, Arroyo de la Miál a Benalmádena Pueblo. Byty na prodej v Benalmádena se nacházejí v Arroyo de la Miel. Benalmádena je oblíbenou turistickou atrakcí a idylickou rezidenční čtvrtí s klidným prostředím, přátelskými lidmi, společenským a denním vybavením a mírným podnebím. Arroyo de la Miel je centrální oblast Benalmádeny, která spojuje Benalmádena Mel a Benalmádena Pueblo. V Arroyo de la Miel se nachází vlakové nádraží na pobřeží z Málagy do Fuengiroly. Areál nabízí bohaté sociální zázemí s mnoha nákupními centry a restauracemi. V marině centra Moře života se můžete setkat s mnoha mořskými tvory.

Projekt zapadá do centrální polohy v Arroyo de la Mille, která nabízí pohodlný životní styl se snadnou dopravou a také krátkou docházkovou vzdálenost od každodenního vybavení. Malebné písečné pláže Benalmádena Costa jsou jen dva kilometry od apartmánů. Kromě magistrály a autobusového nádraží nabízejí apartmány snadný přístup z letiště vzdáleného pouhých 10 minut jízdy od komplexu. Apartmány jsou vzdálené 25 km od centra Málagy a 40 km od známého Puerto Banus.

Projekt vznikl s ohledem na udržitelnost spolu s efektivitou. Projekt nabízí 30 bytů, parkovacích stání a skladů. Tato 7patrová budova má ideální polohu a má společnou terasu s venkovním bazénem, šatnami a sprchou.

Ekologické apartmány jsou postaveny podle nejvyšších standardů. Projekt nabízí přízemní byty se samostatnými zahrádkami, mezipatrové byty s terasami a penthousy. K prodeji budou připraveny luxusní byty s plně vybavenou kuchyní a klimatizací v každém pokoji.

Moderní apartmány s centrální polohou nabízejí ideální kritéria pro koupi bytu v Benalmádeně.


AGP-00568

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí74 m²
Celkem74 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Benalmádena

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
TypByt
Rok výstavby2025
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data