Venkovská usedlost: v prodeji v St. Martin

Saint Martins
Statek • 3 místnost(i) • 8 lož. • 6 koup. • ref.: 3479220
147 314 048 CZK
Jedinečná příležitost, která hladce spojuje pohodlí domova se vzrušením z podnikatelských aktivit - historická zemědělská usedlost navržená pro vícegenerační život a prosperující obchodní úsilí.

Rezidence:

Se dvěma odlišnými rezidencemi se čtyřmi ložnicemi, které vyzařují teplo a charakter uprostřed malebných zahrad a rozsáhlých pozemků. Tyto domy ve stavu walk-in poskytují dostatek prostoru pro vícegenerační bydlení a zajišťují pohodlí a soukromí pro všechny členy rodiny.

Původní statek byl láskyplně zrekonstruován a nyní nabízí původní krby s moderními povrchovými úpravami a přední a zadní zahrady, které poskytují skvělé venkovní prostory pro relaxaci. Nově vybudovaný trojgarážový blok nabízí dostatek parkovacích míst, vedle něj je velká dílna, ideální pro ostříleného řemeslníka nebo kutila.

Druhá rezidence se může pochlubit rozsáhlými obytnými plochami a rozsáhlými pozemky, které nabízejí dostatek prostoru pro tenisový kurt nebo bazén nebo možná obojí! Na pozemku se nachází garážový blok a samostatně stojící dvoupodlažní budova, která potřebuje rekonstrukci, a nabízí nekonečné možnosti.

Každá rezidence má soukromí vlastního vchodu na příjezdovou cestu.

Podnikatelské záměry:

Odemkněte potenciál lukrativních podnikatelských záměrů s novým 5hvězdičkovým hotelem pro psy, který nabízí nejmodernější zařízení. Kromě toho jsou zde fantastické nově postavené jezdecké zázemí doplněné šesti volnými boxy v plné velikosti, včetně rohového hříběcího boxu, 2 sedlovny zásobované elektřinou a vodou, které zahrnují velký obchod vedoucí ke 2 velkým polím se sloupkovým a železničním oplocením.

V případě potřeby je zde také prostor pro instalaci plné pískové školy a venkovních stájí (v závislosti na plánování).

Přijměte příležitost přizpůsobit si toto výjimečné panství a vydejte se na novou a vzrušující cestu.

Prostory

Pokoje3
Ložnice8
Koupelny6
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Parkoviště

Saint Martins

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data