Byt za Koupit v Sines, Portugalsko

Sines
Byt • 3 místnost(i) • 3 lož. • 106 m² • ref.: 18213780-PF33203
4 753 294 CZK


V srdci malebné rybářské vesničky Porto Covo, 500 metrů od pláže a zasazené do jihozápadního přírodního parku Alentejo a pobřeží Vicentine, se objeví další projekt Pestana Residences – Pestana Porto Covo Village.

Tento projekt se bude skládat ze souboru turistických apartmánů se soukromými bazény, soukromého kondominia se službami a centrálního jádra se zahradami a volnočasovými prostory umístěnými na pozemku o rozloze asi 3 hektary. Provoz a služby v oblasti cestovního ruchu bude zajišťovat skupina, stejně jako správa kondominia.

Porto Covo je obklopeno nejkrásnějšími a nejpřírodnějšími plážemi v zemi, drsnými a skrytými, které se nacházejí podél pobřeží. Dalším zajímavým bodem je ostrov Pessegueiro. V době Římanů to bylo místo pro přípravu ryb. Má vynikající pláž pro windsurfing a sportovní rybolov.

Rybí pokrmy, mořské plody, cataplana a feijoada de búzios jsou některé z gastronomických specialit tohoto regionu. V létě je Porto Covo obzvláště živé. Na plážích a ve městě se pořádají různé sportovní a kulturní aktivity.

Prostory

Pokoje3
Ložnice3

Povrchy

Živobytí106 m²

Sines

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data