Byt na prodej, B3 Investment Apartments, Birmingham, Velká Británie

Birmingham, Ludgate Hill
Nový byt • 1 lož. • 1 koup. • 450 m² • 1. podlaží
4 992 759 CZK

B3 Investiční byt, A321

Pro investiční účely nebo vlastníky nájemců – vyžadován minimálně 50% vklad

 

Na trh vstoupila zbrusu nová investiční příležitost v podobě tohoto investičního bytu B3, který má ideální polohu v centru Birminghamu v blízkosti slavné čtvrti Jewellery Quarter a rušné obchodní čtvrti. Tento byt se nachází pouhých 450 metrů od vlakového nádraží Snow Hill a je dobře propojen dopravními spoji a je také v investiční zóně, kde v současné době probíhá mnohamilionový program regenerace.

 

Manhattan a apartmány s 1 ložnicí jsou k dispozici v tomto vzrušujícím novém rezidenčním projektu zaměřeném na pracující profesionály v centru Birminghamu. Každá jednotka má otevřený obývací, jídelní a kuchyňský kout, skvělý výhled z velkých oken, luxusní ložnice s vestavěnými úložnými prostory a moderní koupelnové soupravy s luxusním chromovaným kováním.

 

K dispozici je také nepřetržitá služba concierge a recepce.

 

Můžete investovat od 110 000 GBP a těšit se na vysoký růst ceny vaší investice.

 

Chcete-li získat bezplatné plány prostorového uspořádání, virtuální prohlídku a dostupnost, zavolejte nebo se zaregistrujte níže a získejte informační balíček

 

Prosím, kontaktujte nás, pokud chcete prodiskutovat tuto investici do nemovitosti nebo jiné příležitosti k pronájmu. RWinvest je jednou z předních britských realitních investičních společností. Spojili jsme se s více než 100 000 předchozími investory a zajistili jsme vysoce výnosné investiční obchody se zaručenými výnosy pro naše zákazníky ve Velké Británii i v zahraničí.

 

Přehled investic

Zavolejte ještě dnes a získejte plán prostorového uspořádání

V blízkosti od místa Jewellery Quarter

Zobrazit zdarma Info Pack ještě dnes

Investice typu "kup a pronajmi"

450m od stanice Snow Hill

Úžasný výhled na centrum města

5% návratnost pronájmu

Minimální příjem z pronájmu od 8 999 GBP

Ceny od £110,000

 

Proč investovat v Birminghamu?

 

Birmingham se nachází ve West Midlands, kde se do roku 2025 předpokládá 24% růst cen domů. To znamená, že byt zakoupený za 110 000 liber bude mít za pár let hodnotu o více než 31 176 liber vyšší! Nikdy nebylo snazší dosáhnout zisku a vytvořit rychlou a lukrativní výstupní strategii.

 

V současné době probíhá po celém městě mnoho projektů regenerace v rámci Plánu velkého města. Jedná se o územní plán v hodnotě 10 miliard liber pro centrum města a okolní oblasti. Velká část regenerace již proběhla, včetně výstavby stanice New Street, oblasti Snow Hill a nákupního centra Bull Ring. Je toho ještě hodně, co je třeba dokončit, což v nadcházejících letech výrazně zvýší hodnotu nemovitosti v Birminghamu!

 

Po dokončení železniční sítě HS2 bude Londýn vzdálen pouhých 49 minut jízdy vlakem, čímž se Birmingham ještě více zpřístupní profesionálům, kteří se chtějí přestěhovat mimo hlavní město za dostupnější nájemné.

 

Pro více informací nám zavolejte ještě dnes nebo se zaregistrujte níže a získejte informační balíček

Prostory

Ložnice1
Koupelny1
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí450 m²
Parcela700 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Fitness centrum
Garáž
Interkom
Internet
Myčka nádobí
Nabíjení elektromobilu
Nonstop vrátný
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Terasa
Vrátný
Výtah
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Ludgate Hill, Birmingham

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na město
TypByt
Rok výstavby2023
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data