Prodej nemovitosti v SI: Zrekonstruované studio na prodej v centru Champéry

Rue du Village 36
Garsoniéra • 1 místnost(i) • 35 m² • 4. podlaží • ref.: Studio43
8 474 086 CZK
Avanthay Real Estate - Champéry

Toto nádherné prázdninové studio, kompletně zrekonstruované v roce 2022, potěší milovníky hor, kteří hledají klid.

Tento hotel o rozloze 35 m2 je navržen pro dvě osoby a může ubytovat maximálně tři osoby a nabízí světlý obývací pokoj s rozkládací pohovkou, TV, jídelním koutem a otevřenou kuchyní. Hosté se mohou těšit také na zařízený balkon s nádherným výhledem na Dents du Midi, vstupní halu s malým psacím stolem a šatnou. V koupelně je otevřený sprchový kout a pračka se sušičkou. V neposlední řadě oceníte pohodlí útulného hnízdečka pro dva, izolovaného zvukotěsnými zatemňovacími závěsy. Tuto nemovitost doplňuje malá ložnice o velikosti 7 m2.

Tento luxusní úkryt kombinuje pohodlí, eleganci a funkčnost se špičkovým vybavením. Ideální volba pro nejpříjemnější pobyt na horách
Nachází se v centru obce Champéry, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Hosté mohou využít také bezplatnou kyvadlovou dopravu, která zastavuje před budovou a zaveze vás k lanovce.

Avanthay Real Estate - Champéry

Toto nádherné prázdninové studio, kompletně zrekonstruované v roce 2022, potěší milovníky hor, kteří hledají klid a pohodu.

Tato nemovitost o rozloze 35 m2, navržená pro dvě osoby a schopná ubytovat maximálně tři, má světlý obývací pokoj s rozkládací pohovkou, TV, jídelním koutem a otevřenou kuchyní. Těšit se můžete také na zařízený balkon s úchvatným výhledem na Dents du Midi, stejně jako vstupní halu s malou kanceláří a šatnou. V koupelně je otevřený sprchový kout a pračka a sušička. V neposlední řadě oceníte pohodlí útulného hnízdečka pro dva, izolovaného zvukotěsnými zatemňovacími závěsy. Tuto nemovitost doplňuje malá ložnice o rozloze 7 m2.

Toto luxusní útočiště kombinuje pohodlí, eleganci a funkčnost se špičkovým vybavením. Ideální volba pro příjemný pobyt na horách
Nachází se v srdci vesnice Champéry, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Můžete se také svézt bezplatnou kyvadlovou dopravou k lanovce, která staví přímo před budovou.

Prostory

Pokoje1
Balkony1

Povrchy

Živobytí35 m²
Balkón
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Internet
Parkoviště
Pračka

Rue du Village 36, Champéry

Obchody
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
TypByt
Rok renovace2023