Byt za Koupit v Le Cannet, Francie

Le Cannet
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 34 m² • ref.: 1507891
2 449 315 CZK
iad Francie - Johanna Larrour vám nabízí: Příležitost chopit se! Byt o rozloze 34m² (probíhá změna destinace), který se nachází ve Vieux Cannet.
Tento 2pokojový byt s jednou ložnicí má ideální polohu v srdci Le Cannet a je ideální pro investora nebo kutila, který hledá projekt na rekonstrukci. Byl postaven v roce 1920 a nabízí neuvěřitelný potenciál k vytvoření jedinečného a personalizovaného obytného prostoru.
S trochou nezbytných prací by se tato nemovitost mohla proměnit ve skutečný klenot s autentickými vlastnostmi.
Navzdory očekávaným nákladům na rekonstrukci nabízí tento byt vynikající poměr ceny a kvality ve vyhledávané oblasti. Nenechte si ujít příležitost realizovat svůj realitní projekt v Le Cannet!

Zprostředkovatelské poplatky hradí prodávající. Majetek nepodléhající DPE. Informace o rizicích, kterým je tato nemovitost vystavena, jsou k dispozici na webových stránkách Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Tento inzerát na nemovitosti byl napsán na redakční odpovědnost slečny Johanny Larrour EI (ID 7546), nezávislé realitní makléřky (bez držby), obchodní zástupkyně SAS I@D Francie registrované u RSAC v Toulonu pod číslem 791999600, držitelka karty pro získávání nemovitostí jménem společnosti I@D France SAS.

Prostory

Pokoje2
Patra1
Ložnice1

Povrchy

Živobytí34 m²

Le Cannet

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby1920
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data