Dům za Koupit v Arafo, Španělsko

Arafo
Dům na vesnici • 1 koup. • 97 m² • ref.: 0067-04167/2961
4 440 955 CZK
Prodej domu s rustikálním pozemkem v Arafo
Vítejte ve venkovské oáze, kterou jste v Arafu hledali! Tento okouzlující dům o rozloze 97 m², který se nachází v malebné rustikální osadě o rozloze 8107 m², nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří sní o klidném životě spojeném s přírodou.

Se soukromým vchodem, který vás přivítá ve vašem vlastním ráji, je tato nemovitost dokonalým útočištěm daleko od shonu města. Užijte si pohodlí vody a elektřiny a zároveň se vyhřívejte v klidu a čerstvém vzduchu, které může nabídnout pouze venkov.

S velkorysým prostorem zeminy a kamene, který máte k dispozici, jsou možnosti nekonečné - zde máte dokonalé plátno, které to uskuteční! Přítomnost čerstvě přivezeného kamene a zeminy vám navíc dává možnost stavět zdi a připravovat areál.
Ponořte se do venkovského životního stylu, aniž byste obětovali pohodlí. Arafo vám nabízí klid přírody, ale se snadným přístupem k veškeré městské vybavenosti, kterou potřebujete.

Nenechte si ujít příležitost získat tento venkovský klenot, kontaktujte nás ještě dnes, prozkoumejte tuto nemovitost a začněte svou cestu k životu v souladu s přírodou!

Uvedená cena nezahrnuje daně ani registrační výdaje. Plochy (metry) vyjádřené na této stránce jsou popisné a přibližné. Ceny se mohou změnit bez předchozího upozornění. Tato nemovitost se prodává bez nábytku.

Prostory

Koupelny1

Povrchy

Živobytí97 m²
Parcela8107 m²

Arafo

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data