Dům za Koupit v Pineda de Mar, Španělsko

Pineda de Mar
Vila • 5 místnost(i) • 5 lož. • 4 koup. • 560 m² • ref.: 5801041/7510
17 101 699 CZK
Jedná se o jedinečnou příležitost pro investory v srdci Pineda de Mar, privilegované poloze vedle radnice a všech služeb, pouhých 450 metrů od pláže a vlakového nádraží. Na prodej pozemek o rozloze 517 metrů čtverečních, v současné době s nemovitostí o rozloze 560 metrů čtverečních postavenou na 2 podlažích.

Tato nemovitost je ideální pro investory díky svému velkému pozemku a vlastnostem nemovitosti. Je zde možnost demolice stávajícího domu a výstavba domů ve 2 samostatných blocích (jeden s vchodem z ulice Ciudatans a druhý s vchodem z ulice Carreró de la Plaça), což by umožnilo výstavbu až 12 domů.

V současné době má dům 5 ložnic (4 dvoulůžkové), 4 koupelny, velký obývací pokoj s jídelnou s krbem na dřevo a přímý přístup do zahrady s bazénem, kuchyní s jídelnou a garáží pro 5 aut. Dále se v horním patře nachází byt se samostatným vstupem, v přízemí se nachází samostatná prodejna o rozloze cca 50 metrů čtverečních, která je v současné době využívána jako prodejna ovoce.

Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost k rozvoji realitního projektu v privilegované lokalitě, který maximálně využije dostupný prostor a investiční potenciál v prosperujícím městě Pineda de Mar.

Cena nezahrnuje daně a sazby. U nemovitostí z druhé ruky je třeba k nákupu připočíst ITP, u novostaveb DPH a AJD a v obou případech notářské poplatky a poplatky za registraci.
Cena nabídky může být změněna nebo zrušena bez předchozího upozornění. Všechny uvedené údaje jsou pouze orientační.

Prostory

Pokoje5
Ložnice5
Koupelny4

Povrchy

Živobytí560 m²
Parcela517 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Klímatizace
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

Pineda de Mar

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data