Zelený pruh, West Purley

Purley, 34 Green Lane
Řadový dům • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • ref.: 00007377
Guide Price £525,000

Realitní kanceláře Frost Estate Agents s potěšením nabízejí tuto krásnou dobovou terasovou chatu, která se nachází v listnatém West Purley, nemovitosti této velikosti v této lokalitě jsou vzácným nálezem a doporučuje se vaše včasná pozornost. Nemovitost byla současným prodejcem od té doby, co nemovitost vlastní, výrazně vylepšena a mezi její vlastnosti patří nádherná kuchyň, sympatické dvojité zasklení, rovná zadní zahrada a plynové ústřední topení.

Ubytování ve zkratce se skládá z; uzavřená veranda, přední přijímací pokoj s kamny na dřevo, jídelna otevírající se do velké velikosti moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči a dvoukřídlými dveřmi otevírajícími se do zahrady, WC pro hosty v přízemí. V patře z odpočívadla se dostanete do dvou velkorysých ložnic a samostatné plně kachlové rodinné koupelny se samostatným sprchovým koutem, zahrada je přibližně 40 stop a je položena na trávník.

Green Lane je velmi žádaná rezidenční lokalita, stanice Purley Station je přístupná, kde si můžete vybrat z destinací Victoria nebo London Bridge – obojí trvá přibližně 25 minut jízdy, a trasa Thameslink poskytuje přístup do Farringdonu a City za přibližně 30 minut jízdy. Letiště Gatwick je vzdáleno pouhých 26 minut opačným směrem. Vynikající je také silniční spojení, přičemž dálnice A23 je vzdálená jen několik minut a poskytuje rychlý a snadný přístup do Londýna, na jižní pobřeží a na dálnici M25.

Pokud se cítíte aktivně, můžete si vybrat z řady místních klubů zdraví a volného času, včetně skvělého klubu Health & Racquets jen 2 minuty za rohem. Stejně jako vynikající golfová hřiště, rekreační areály a další otevřená prostranství, která jsou v blízkosti, včetně širokých otevřených prostranství Farthing Downs, Kenley Common a rekreačních zařízení Kenley Airfield.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1
Zahrada

34 Green Lane, Purley

Hodnocení energetické účinnosti
F