Hartley Hill, Purley

Purley, 12 Hartley Hill
Dům • 4 místnost(i) • 4 lož. • 1 koup. • ref.: 00005683
Offers in Excess of £700,000

CENA £700,000 AŽ £725,000 - BEZ ŘETĚZU

Realitní kanceláře Frost Estate Agents s potěšením nabízejí tuto individuální, vyvýšenou samostatně stojící rezidenci s dvojitým průčelím, která se nachází ve stále populárnější oblasti "Hartley" Purley, nádhernou rezidenční lokalitu, kde se město setkává s venkovem, s krásnými výhledy a aspekty, které jsou ideální koupí pro ty, kteří hledají jedinečný dům z roku 1930 v nádherné lokalitě. Nemovitost je možné zakoupit bez dalšího řetězce, důrazně doporučujeme včasnou prohlídku.

Se třemi / čtyřmi ložnicemi uspořádanými na dvou podlažích se ubytování ve zkratce skládá z; Příjemná vstupní chodba s úložným prostorem pod schody a další šatní skříní, dvoupatrová přijímací místnost s nádherným výhledem dopředu a do zahrady, krásná kuchyň / jídelna má také výhled do zahrady a je vybavena řadou skříní a jednotek s kamennou pracovní deskou, je zde WC pro hosty a další místnost v tomto patře lze využít jako ložnici nebo další přijímací prostor. V patře vede podesta do dvou dvoulůžkových pokojů, jednolůžkové ložnice a rodinné koupelny, opět nejatraktivnější jsou aspekty z oken, je zde také spousta užitečných úložných prostor. Mimo pozemky byly skvěle upraveny a nabídnuty, vpředu je užitečná garáž a schody vedou k domu, zadní zahrada je ohromující s velkou zábavní terasou, velkou travnatou plochou, vzrostlými keři a stromy poskytujícími ústraní, dvěma užitečnými kůlnami (jedna s elektřinou) a nádherným altánem.

Poloha Hartley Hill poskytuje útočiště mezi otevřenou krajinou a městským životem. Město Purley a jeho vlakové nádraží leží na hlavní železniční trati z Londýna do Brightonu, nedaleko je také stanice Reedham na rohové trati Tattenham. Na London Bridge se dostanete za 25 minut, na londýnské nádraží Victoria přibližně za 23 minut a do Farringdonu přibližně za 30 minut. Silnice A23 vede přímo do hlavního města, M25 a M23 jsou vzdáleny necelých šest mil a je odtud snadný přístup na letiště Gatwick a Heathrow. Chráněná krajina Farthing Downs a navazující rozsáhlé společné pozemky v Happy Valley nabízejí jedny z nejlepších pěších tras na jih od Londýna, Kenley Common a Aerodrome je také nedaleko, což nabízí další vynikající rekreační zařízení.  Purley, Kenley a Coulsdon mají také řadu renomovaných škol pro všechny věkové kategorie.

Nachází se na půli cesty mezi centry měst Purley a Coulsdon a nabízí široký výběr, pokud jde o nezávislé obchody, kavárny a supermarkety, včetně Tesco, Aldi a Waitrose. K vybavení patří autobusová doprava po Brighton Road do řady destinací, v Purley je veřejná knihovna a Purley Way nabízí řadu velkých obchodů a prodejen na dosah ruky.  Fairwaye golfového hřiště Coulsdon Manor se nacházejí v horní části silnice a nabízejí golfové a stravovací / hotelové zařízení. Farthing Downs nabízí otevřené prostory pro procházky a rekreační aktivity.

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny1
Zahrada
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

12 Hartley Hill, Purley

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na venkov
Hodnocení energetické účinnosti
E