Luxusní vily v soukromé komunitě v Dubailand, Dubaj

Dubaj
Dům • 7 místnost(i) • 5 lož. • 6 koup. • 165 m² • 1. podlaží • ref.: DXB-00084-35970
31 587 345 CZK
Snadná platba za luxusní vily v Dubailandu

Luxusní vily se nacházejí ve Wadi Al Safa v Dubailandu, kde mohou obyvatelé zažít současný životní styl. Region je obklopen zelenými parky, klidovými zónami a nákupními centry a je také velmi blízko občanské vybavenosti. Moderní komplex na vysoké úrovni se rozkládá na velké ploše 14 000 metrů čtverečních a skládá se z celkem 838 jednotek.

Projekt se nachází 5 minut od škol nabízejících mezinárodní vzdělávání, 10 minut od nemocnic a klinik, 10 minut od Global Village, 20 minut od nákupního centra a centra Dubai Mall, 25 minut od Palm Jumeirah a 35 minut od mezinárodního letiště v Dubaji.

Projekt se nachází v prestižní lokalitě a je také v blízkosti turistických atrakcí Dubaje. Projekt přitahuje pozornost svým rozmanitým vybavením, které zapůsobí na všechny obyvatele. Kromě zařízení, jako jsou grily, venkovní jídelní kouty, fitness centra, cyklistické stezky a místa pro jógu, jsou zde také rekreační zařízení, jako jsou hřiště speciálně navržená pro děti, nekonečné bazény, lázně a sauna pro dospělé. Součástí projektu je také přístav a jachtařský klub. Kromě toho mnoho restaurací, kaváren, supermarketů, zdravotních středisek a úklidových služeb poskytuje obyvatelům pohodlí a pohodlí v jejich každodenním životě.

Vily na prodej v Dubailandu nabízejí dvoulůžkové vily s oddělenými postelemi a možnosti 3, 4 a 5 ložnic. Soukromé balkony nebo terasy poskytují ideální prostor pro trávení času venku a vychutnávání si výhledu. Zatímco kuchyně přitahují pozornost svým moderním designem a funkčností, skříňky a pracovní desky jsou vybaveny vysoce kvalitními materiály. Koupelny, koupelny rodičů a toalety pro hosty jsou plně obloženy dlažbou. Okna s dvojitým zasklením zajišťují zvukovou izolaci a energetickou účinnost, zatímco centrální klimatizační systém zvyšuje ideální teplotu a kvalitu vzduchu v každé oblasti domu. Některé vily mají další vybavení, jako je prádelna, technická místnost a výtah. Hlavní ložnice jsou navrženy s vlastní koupelnou. Každá vila má vlastní parkoviště.

Kontaktujte nás ještě dnes a získejte podrobné informace o prémiovém platebním plánu, který nabízí možnosti splátek v projektu, který kombinuje moderní život s luxusními detaily v Dubailandu, a objevte tyto osobité obytné prostory!


DXB-00084

Prostory

Pokoje7
Ložnice5
Koupelny6
Balkony2

Povrchy

Živobytí165 m²
Celkem332 m²
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Parkoviště

Dubaj

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2027