Byt za Koupit v Lublaň, Slovinsko

Lublaň
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 46 m² • 1. podlaží • ref.: 490391002-128
4 702 967 CZK
Ve výborné lokalitě za Bežigradem, ve vesnici BS-3, jen pár minut od centra města, zasahujeme do prodeje 2pokojového bytu, který podle údajů Statistického úřadu Republiky Slovinsko měří 46 m2 užitné plochy, balkon 2,8 m2 a suterén 1,6 m2. Zařízení bylo postaveno v roce 1976. Byt je v původním stavu a potřebuje kompletní rekonstrukci.
Umístění bytu je V a nachází se na 5 z 5 pater. V objektu není výtah.

Uspořádání prostor:
-chodba
-koupelna
-kuchyňský kout
- Pokoj s východem z balkonu
-Místnost

Objekt je vytápěn pomocí tepelné stanice, stejně jako sanitární voda. Vhodné jsou i měsíční provozní náklady, které ani v zimních měsících nepřesahují 200 EUR.
V blízkosti se nachází veškerá důležitá a potřebná infrastruktura, která zajišťuje pohodlný pobyt (LPP stanice, mateřská škola, základní škola, obchody, banka, pošta,...). Lokalita je mimořádně zajímavá, protože se nachází v bezprostřední blízkosti fakult. Kromě výborného dopravního spojení je to jen o něco delší procházka do samotného centra Lublaně. V okolí je mnoho zelených ploch a o dětská hřiště je také dobře postaráno.

Podmínkou prodávajícího je:

- proces prodeje bude probíhat prostřednictvím veřejné výzvy k podávání nabídek tak, aby byly prodány zájemci, který nabídne nejvyšší cenu (v souladu s ustanoveními vyhlášky o nabývání, nakládání a správě hmotného majetku státu a obcí a zákona o hmotném majetku státu a samosprávy)
- že kupující přebírá povinnost zaplatit daň z obratu z nemovitých věcí ve výši 2 %;
- kupní smlouva je uzavřena notářsky ověřeným zápisem notářem na náklady kupujícího

Veškeré informace týkající se veřejné zakázky budou zveřejněny v pozdější fázi. Pro další informace a domluvu prohlídky vám budu rád k dispozici!

Prostory

Pokoje2
Patra5
Ložnice1
Koupelny1
Toalety1
Byty47

Povrchy

Živobytí46 m²
Celkem46 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón

Lublaň

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby1976
Hodnocení energetické účinnosti
D