Dům na prodej, Uraiújfalu, Maďarsko

Uraiújfalu
Dům • 15 místnost(i) • 15 lož. • 5 koup. • 450 m²
22 542 257 CZK

Uraiújfalu se nachází v srdci nížiny Šoproň-Vasi, podél řeky Kőris. V centru obce, v klidném a idylickém prostředí, stojí tato budova z 18. století, která byla na počátku 19. století přestavěna v klasicistním stylu. Bohužel po znárodnění ztratila budova svou původní architektonickou výzdobu.

 

Po většinu 19. století vlastnila nemovitost rodina Kohnů. Legenda praví, že v roce 1839 navštívil Kohnovo sídlo Sándor Petőfi. K této návštěvě muselo dojít, když pobýval pět měsíců v sousední vesnici Ostffyasszonyfa s rodinou Pétera Salkovice.

 

Současní majitelé nemovitosti proměnili budovu v domov, kde se mohou scházet rozptýlení členové jejich rodiny. Vybrali si toto sídlo, které se nachází na pozemku o rozloze 2885 metrů čtverečních, s vnitřní 3podlažní plochou 450 metrů čtverečních netto / 587 metrů čtverečních hrubé podlažní plochy, s mnoha pokoji a hospodářskými budovami. Kompletní rekonstrukce byla zahájena v roce 2005 a jejím cílem bylo vdechnout budově nový život a oživit její původní styl. Design budovy odráží aktivní životní styl a zároveň vyzařuje toskánskou atmosféru. Rekonstrukce obnovila všechny detaily budovy, kromě původních cihlových zdí o tloušťce 82 cm. Kromě dodatečného zateplení fasády byla instalována nová střešní konstrukce, klempířské a topné systémy. Za zmínku stojí zejména moderní systém vytápění s kombinovaným plynovým kotlem, novým topným systémem a novým systémem vytápění pro celou budovu.

Za zmínku stojí zejména moderní systém vytápění nemovitosti, který zajišťuje zónové vytápění řízené kombinovaným plynovým kotlem. V domě jsou čtyři funkční kachlová kamna, která zajišťují útulné teplo. Zásobování teplou vodou zajišťuje kombinovaný plynový kotel se solárním kolektorem a zásobník teplé vody o objemu 180 litrů. K dispozici jsou také vysoce kvalitní dřevěná okna a dveře, centrální vysavač a změkčovač vody. Nemovitost má několik místností na různých úrovních, včetně wellness zóny v suterénu, obývacího pokoje a kuchyně v přízemí a pracovny a ložnic v patře. Velkolepé dřevěné schodiště umožňuje přístup mezi úrovněmi. K nemovitosti patří dvojgaráž, parkoviště, sklad dřeva a nářadí a letní sídlo.

 

Garáž je vhodná pro dvě auta a má elektricky ovládaný vjezd. V přední části garáže je další parkovací místo pro minimálně tři auta. Celý pozemek je oplocený a má dva vchody, z nichž jeden je vybaven elektrickou bránou. Romantická zahrada je vynikajícím místem pro venkovní aktivity a nabízí řadu vybavení, jako je gril, gril a dětský koutek, zatímco v zadní části jsou ovocné stromy, jako jsou fíky, švestky, jablka, kdoule, třešně a višně. Celkově je oživení nemovitosti dokonalým příkladem toho, jak proměnit historickou budovu v moderní domov

Celkově je oživení nemovitosti dokonalým příkladem toho, jak přeměnit historickou budovu na moderní domov. Nemovitost lze využít k různým účelům, včetně podnikání v oblasti cestovního ruchu nebo dokonce trvalého bydlení.

Náklady: 350 000 000 HUF
885 520 EURO

Prostory

Pokoje15
Ložnice15
Koupelny5
Toalety5

Povrchy

Živobytí450 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Grilování
Parkoviště
Zahrada

Uraiújfalu

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data