Vily v Benahavis s vynikající konstrukcí a kvalitou

Provincie Málaga
Dům • 6 místnost(i) • 5 lož. • 5 koup. • 795 m² • ref.: AGP-00888-35949
162 405 576 CZK
Ultraluxusní vily s jedinečným panoramatickým výhledem v Benahavis

Tento projekt se nachází v Benahavisu, skrytém klenotu nacházejícím se v malebných kopcích Costa del Sol, který nabízí klidné útočiště uprostřed ohromujících přírodních krás. Obec je známá svou vynikající kuchyní, půvabnými uličkami samotné White Village, panoramatickým výhledem na pobřeží Středozemního moře a samozřejmě řadou exkluzivních rezidenčních komunit na vysoké úrovni. Benahavis vás zve, abyste zažili to nejlepší z pobřeží Costa del Sol v prostředí jedinečné krásy a šarmu.

Projekt má skvělou polohu v hornaté části obce, vedle slavné komunity El Madroñal, velmi žádané a žádané oblasti v Benahavisu. Vily na prodej v Benahavis v Malaze jsou vzdáleny 5 minut jízdy od projektu a nachází se zde řada prestižních golfových resortů a široká škála služeb a denní vybavenosti, jako jsou bary, restaurace, supermarkety a obchody. Vily se nacházejí 7 km od nejbližších pláží v Marbelle, 9 km od známého Puerto Banus, 10 km od centra Benahavis a 65 km od mezinárodního letiště Malaga.

Projekt je souborem 16 výjimečných samostatně stojících vil s vynikající architekturou, které budou umístěny v zabezpečené uzavřené komunitě, která se nachází v nejvyšší výšce v sousedství. Tyto vily jsou obklopeny klidnou atmosférou a přírodou a nabízejí bezkonkurenční panoramatický výhled na záliv Marbella a azurové vody Středozemního moře. Vily, každá s terasami o rozloze více než 200 metrů čtverečních, nabídnou nádherné venkovní prostory se snadno udržovatelnými zahradami a velkým venkovním bazénem se soláriem.

Tyto luxusní vily mají více než 800 metrů čtverečních inteligentně rozmístěných interiérů. Pečlivě navržené interiéry jsou rozděleny do tří úrovní. Přízemí nabízí prostorný otevřený obytný prostor, který plynule přechází do prostorných teras a bazénu, což vybízí obyvatele, aby přijali venkovní životní styl Costa del Sol. Když se přesunete do patra, objevíte prostorná hlavní apartmá a rodinné prostory, zatímco ve spodním patře najdete řadu pečlivě navrženého vybavení, které mistrovsky kombinuje styl a funkci a umocňuje holistický zážitek z bydlení.


AGP-00888

Prostory

Pokoje6
Ložnice5
Koupelny5
Balkony1

Povrchy

Živobytí795 m²
Celkem1080 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Terasa

Provincie Málaga

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2026
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data