11 Rue Northcote Hampstead (Montreal)

Hampstead, 11 Rue Northcote
Dům • 25 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • ref.: 16967472
55 583 072 CZK

Vítejte na 11 Northcote rd. Tento krásný 4podlažní kamenný dům se nachází na jedné z nejlepších ulic v Old Hampstead a nachází se na 7268 čtverečních stopách nádherně upraveného pozemku. Díky svému okouzlujícímu charakteru byl tento dům dokončen a udržován podle nejvyšších standardů. Dvorek je jevištěm pro bezkonkurenční zahradu, která obklopuje krásný bazén a kamennou terasu.

Vítejte na 11 Northcote rd. Tento krásný kamenný dům má perfektní polohu na jedné z nejlepších ulic v Old Hampstead a nachází se na 7268 čtverečních stopách nádherně upraveného pozemku. Díky svému okouzlujícímu charakteru byl tento dům dokončen a udržován podle nejvyšších standardů. Dvorek je jevištěm pro bezkonkurenční zahradu, která obklopuje krásný bazén a kamennou terasu.

Tento světlý a slunný dům nabízí 5+1 ložnic a 3+2 koupelny na 4 podlažích. Hlavní patro přechází z jedné místnosti do druhé při zachování jasně definovaných prostorů. Jedná se o perfektní rodinný dům pro každou etapu a skvělý pro zábavu s prvky kouzla starého Hampsteadu a zároveň nabízí pohodlí a vymoženosti moderního bydlení.

RYSY; - vyhřívaná břidlicová příjezdová cesta s automatickou detekcí sněhu - Plynový generátor, který bude v případě výpadku proudu napájet 90 % domu - původní dřevěné prvky v celém domě byly pečlivě udržovány; Původní dveře z dubového dřeva, dřevěné lišty, zábradlí, okna z olovnatého skla - masivní dřevěné vestavby na všech 4 podlažích - Hlavní rodinná koupelna je vybavena vířivou vanou, parní sprchou a inteligentní toaletou Toto - zapuštěný bazén s kamenným obložením - vnitřní bazénové čerpadlo nabízí klidné zahradní prostředí - přirozené světlo po celý den - vinný sklípek - 900 + lahví - velká cedrová skříň - Water Hero - automatický systém vypínání vody

* Uvedené plochy jsou podle odhadu nemovitosti a jsou pouze orientační.

** Garáž je široká 18"11 stop, což je dostatečně široké pro 2 auta vedle sebe v závislosti na velikosti a modelu.

Zahrnuto: chladnička Sub-Zero, plynová varná deska Gaggeneau, myčka nádobí Miele, dvojitá trouba Thermador, pračka/sušička Miele, vestavěný gril Viking, lustry a nástěnné svícny; žaluzie, závěsy a záclonové tyče; TV v suterénu, 2 inteligentní toalety, domácí audio systém

Vyloučeno: nábytek, osobní věci

Prostory

Pokoje25
Ložnice4
Koupelny3

Povrchy

Parcela669 m²

11 Rue Northcote , Hampstead

TypDům
Rok výstavby1937