Ubytování v nábřežním komplexu s vybavením Alanya Kestel

Kestel Belediyesi
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 60 m² • ref.: AYT-02983-21291
5 651 819 CZK
Elegantní nemovitosti v jednoblokovém nábřežním komplexu v Alanya Kestel

Ubytování u moře se nachází ve čtvrti Kestel v Alanyi. Kestel je ideálním místem pro život s pravidelnou urbanizací a zároveň domovem univerzity. Kromě toho je Kestel se svými krásnými plážemi, citrusovými stromy, ulicemi plnými květin a příležitostmi pro zemědělství a cestovní ruch často oblíbeným místem pro život a dovolenou v Alanyi.

Nemovitosti na prodej v Alanyi jsou jen 35 metrů od pláže v Kestelu. Ubytování je vzdálené 8 km od centra města Alanya, 30 km od letiště Gazipaşa-Alanya a 120 km od letiště Antalya.

Elegantní nemovitost v jednoblokovém projektu umístěném u moře. K dispozici je vnitřní a venkovní bazén, posilovna, společná zahrada, dětská hřiště, sauna, lázně, kamélie, místa na opalování, výtah, generátor, centrální satelitní systém a infrastruktura.

Nemovitosti v projektu jsou na prodej jako zahradní patro, mezipatro a penthouse. Nemovitosti budou dodány s podlahami, osvětlením, balkony, kvalitním schodišťovým zábradlím, sprchovými kouty, koupelnovými a kuchyňskými linkami, elektroinstalací, topením, vodou a podlahovým vytápěním v koupelnách.


AYT-02983

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí60 m²
Celkem75 m²
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Zahrada

Kestel Belediyesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2024