ImmoWyss - Villa Harmonie: Kde se luxus snoubí s jedinečnou přírodní idylou

Hilterfingen, Spychertenstrasse 29
Dům • 9.5 místnost(i) • 384 m² • ref.: WN300
110 623 764 CZK
Vysněný dům, který si zamilujete - váš nový domov s luxusem a pohodlím

Tento úžasný rodinný dům nabízí mnohem víc než jen střechu nad hlavou. S 9,5 prostornými pokoji rozloženými na třech podlažích nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu a nenechá nic náhodě.

Přízemí s výškou stropu 2,97 m zaujme prostorným vstupem se samostatnou šatnou a praktickou denní toaletou. Středobodem je prostorný obývací pokoj, který zaujme integrovanou knihovnou a stylovým krbem. Milovníci vaření si zamilují dřevem obloženou kuchyni, která neklade žádné kulinářské limity.

V horním patře se nachází pět láskyplně navržených pokojů, tři koupelny, z nichž jedna je přístupná přímo z jednoho pokoje - ideální pro hosty nebo jako hlavní apartmá. Galerie září zvláštním světlem, které evokují umělecky ztvárněné světlíky, které v místnosti vykouzlí barevné akcenty. V chodbě se skrývá praktický detail, který je v moderních budovách stále vzácnější: schránka na prádlo. Jednoduchý, ale důmyslný mechanismus, který rodině hodně usnadňuje život a udržuje pořádek, stejně jako technická místnost v přízemí.

Suterén je rájem pro koníčky a volný čas: dvojgaráž zajišťuje bezpečné parkování, zatímco kancelářské prostory umožňují klidnou práci. Pro milovníky kina je k dispozici domácí kino a sportovní nadšenci najdou své štěstí ve fitness místnosti.

Absolutním vrcholem zahrady je však koupací jezírko. Plavecký areál s pečlivě položenou dlažbou přímo vybízí k ochlazení v teplých letních dnech. Není to jen zážitek pro oko. Rybník má také malé pomocníky: Moderlieschen. Tyto roztomilé rybky nejsou jen dekorativním zpestřením, spolu s četnými vážkami udržují jezírko bez otravného hmyzu a zajišťují tak příjemný požitek z koupání. Následná přilehlá vířivka poskytuje absolutní relaxaci.

Před pozemkem je zahradní kůlna, ve které je trpělivě umístěno veškeré zahradní nářadí potřebné k údržbě rozsáhlého pozemku. Hned za tímto malým domkem je hromada kompostu, která svědčí o tom, že udržitelnost je zde nejvyšší prioritou. Odpadní produkty ze zahrady a domácnosti se přeměňují na půdu bohatou na živiny a později se vracejí do zahrady. Samotná zahrada je rájem pro milovníky ovocných stromů. Hrušně a jabloně se hrdě tyčí, jejich plody září na slunci a v závislosti na ročním období jsou sladkým pokušením.

Udělejte si z tohoto místa své osobní útočiště a užijte si každý den ve svém vysněném domově. Navštivte a zamilujte se

Hlavní výhody hovoří samy za sebe:
- Exkluzivní poloha vily v Hilterfingen
- Prostorný rodinný dům na 3 podlažích
- Sauna, vířivka a velké koupací jezírko k ochlazení
- Elegantní uspořádání pokojů
- Instalace TZB je nejmodernější
- Jedinečná, svěží zelená zahrada
- Nádherný výhled

Vzbudili jsme váš zájem? Domluvte si prohlídku ještě dnes a prohlédněte si zajímavou nabídku nemovitostí Wyss na místě.

PRODEJNÍ DOKUMENTACE ***
Stáhněte si prodejní dokumentaci včetně adresy, půdorysů a mnoha obrázků. Stačí vyplnit kontaktní formulář a dokumenty obdržíte okamžitě a nepřetržitě e-mailem.

Prostory

Pokoje9.5

Povrchy

Živobytí384 m²
Celkem1500 m²
Balkón
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Garáž
Vířivka
Zahrada

Spychertenstrasse 29, Hilterfingen

Denní péče
Obchody
Střední škola
Základní škola
TypDům
Rok výstavby1997