Little Roke Avenue, Kenley

Kenley, 21 Little Roke Avenue
Řadový dům • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • ref.: 00012001
£435,000

Realitní kanceláře Frost Estate Agents s potěšením nabízejí na trhu tento krásně prezentovaný a okouzlující dům se dvěma ložnicemi uprostřed terasy, který se nachází na klidné rezidenční ulici v blízkosti Harris Primary Academy. S množstvím charakteru je tento ostrý a elegantní dům nabízen na trhu s kompletním řetězcem a jistě zaškrtne mnoho vašich povinných políček.

Jakmile vstoupíte do nemovitosti, je okamžitě jasné, že o tento domov bylo láskyplně postaráno, přičemž ubytování se krátce skládalo; Přední přijímací pokoj s ohromujícím krbem a arkýřovým oknem, jídelna vedoucí do moderní vybavené kuchyně s křemennými pracovními deskami, snídaňový bar a dveře na stranu vedoucí do soukromé upravené stupňovité zadní zahrady a nakonec samostatná pracovna/technická místnost s vestavěnými jednotkami. V prvním patře se nachází velkorysá hlavní ložnice, další druhá ložnice a velká rodinná koupelna se samostatným sprchovým koutem.

Poloha je ideální pro dojíždějící, s výběrem stanic Purley, Kenley a Riddlesdown, všechny v dosahu, můžete si vybrat z Victoria nebo London Bridge jako destinací, trasa Thameslink poskytuje přístup do Farringdonu a City - to vše asi 35 minut jízdy, vlaky z centra Londýna jezdí také celou noc z Purley pro ultra pohodlí. Vynikající je také silniční spojení, přičemž dálnice A23 je vzdálená jen několik minut a poskytuje rychlý a snadný přístup do Londýna, na jižní pobřeží a na dálnici M25. Nemovitost se nachází v oblíbené oblasti "Purley Vale" hraničící s Purley a Kenley. Oblast je dobře obsluhována místními obchody a občanskou vybaveností, otevřenými rekreačními areály a autobusovou dopravou. Rezidence se také nachází ve spádové oblasti Harris Academy a vysoce ceněné Riddlesdown Collegiate, které mají vynikající hodnocení Ofsted.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1
Zahrada

21 Little Roke Avenue, Kenley

Hodnocení energetické účinnosti
D