Elegantní apartmány s výhledem na přírodu a les v Kargicak, Alanya

Alanya
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 48 m² • ref.: AYT-04183-35869
1 838 774 CZK
1 598 608 CZK+240 166
Elegantní apartmány v projektu s nádherným výhledem na přírodu v Kargicaku, Alanya

Kargicak je prestižní čtvrť Alanye s hotely, vilami a komplexy s více budovami. Kargicak je oblíbenou destinací místních obyvatel i cizinců, nabízí supermarkety, lékárny, kavárny a restaurace, které uspokojí potřeby obyvatel.

Apartmány na prodej v Alanyi, která se nachází v Kargicaku, jsou obklopeny přírodou; 3,5 km od zdravotního střediska, 4 km od moře, 8 km od centra Mahmutlar a 20 km od letiště Gazipaşa-Alanya.

Projekt zahrnuje krytý venkovní bazén, vnitřní venkovní vířivku, fitness klub, dětský klub, kulečník, stolní tenis, kinosál, bowling, squash, letní kino, basketbalové hřiště, venkovní parkoviště, restauraci, Starbucks, trh, kadeřnictví, ohniště, grily, studovnu, hernu pro dospělé, turecké lázně, saunu, masážní místnost, místnost na jógu, boxerský prostor, dětské hřiště, venkovní prostor pro jógu, venkovní sportovní park, elektrickou nabíjecí stanici, prádelnu a donáškovou službu.

Mezi privilegované příležitosti patří také kyvadlová doprava k moři, do center měst během dne a golfové vozíky, které můžete použít k navigaci po komplexu.


AYT-04183

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí48 m²
Celkem54 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum

Alanya

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2026