Útulný 3,5pokojový byt v centru města Bellinzona s terasou a zahradou/ Accogliente appartamento di 3,5 locali in posizione centr…

6500 Bellinzona
Byt • 3.5 místnost(i) • 75 m² • Přízemí • ref.: a00Vj000004y0ywIAA_03QW8
44 561 CZK
Změny zahrnují: 5 122 CZK

Tento 3,5pokojový byt k pronájmu v Bellinzoně vyniká svou strategickou a výhodnou polohou v centru města. Nachází se v nově postavené budově s pouhými 5 jednotkami, která slibuje klidnou a soukromou atmosféru.

Při vstupu do bytu vás přivítá prostorná vstupní hala, ze které se vchází do hlavních prostor bytu. Obývací pokoj je velkoryse navržen a propojen s otevřenou kuchyní a vytváří moderní a příjemné prostředí, ideální pro útulné večery doma nebo zábavu hostů.


Byt má dvě ložnice, přičemž hlavní ložnice má vlastní koupelnu s pohodlnou vanou. Druhá koupelna je vybavena sprchovým koutem a pračkou a sušičkou, což poskytuje extra komfort a pohodlí.


Zvláštním vrcholem tohoto bytu je venkovní prostor, který zahrnuje terasu o rozloze 26 metrů čtverečních a zahradu o rozloze přibližně 60 metrů čtverečních. Tyto prostory nabízejí možnost užít si přírodu a relaxovat venku nebo si vychutnat jídlo.


Pro ty, kteří vlastní auto, je k dispozici parkovací místo s možností druhého parkovacího místa v pohodlné podzemní garáži.


Domácí mazlíčci jsou v tomto apartmánu vítáni, povoleny jsou však maximálně dvě kočky, zatímco psi nejsou povoleni.


Měsíční poplatky za služby činí 200 CHF a zahrnují také roční účet.

____________________________________________________

L'appartamento in affitto a Bellinzona si trova in una posizione strategica e comoda nel cuore della città. Situato in un edificio di recente costruzione con solo 5 unità, promette un'atmosfera tranquilla e riservata.


All'ingresso dell'appartamento vi accoglierà un ampio spazio che conduce alle principali aree abitative. Il soggiorno, integrato con la cucina in un open space, crea un'atmosfera accogliente e moderna, ideale per rilassarsi o intrattenere gli ospiti.

La proprietà dispone di due camere da letto, una delle quali è padronale con bagno privato dotato di vasca da bagno. Il secondo bagno è completo di doccia, lavatrice e asciugatrice, per garantire comfort e praticità.


Un punto forte di questo appartamento è lo spazio esterno, con un ampio terrazzo di 26 meters quadrati e un giardino di about 60 meters quadrati, perfetto per godere del tempo all'aperto e organizzare momenti di relax.


È disponibile un posto auto, con l'opzione di avere un secondo posto auto nel comodo garage, tutto a un costo aggiuntivo.

Sono ammessi fino a due gatti, mentre i cani non sono consentiti.


Le spese condominiali, compresa la regolazione annuale, ammontano a 200 CHF al mese.

Prostory

Pokoje3.5

Povrchy

Živobytí75 m²
Použitelné70 m²
Celkem60 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Pračka
Terasa
Zahrada

Bellinzona

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.