Garantovaný pronájem Apartmány v blízkosti moře na Severním Kypru Gazimagusa

Famagusta
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 56 m² • 1. podlaží • ref.: ECN-00428-35861
1 924 769 CZK
Apartmány s jednou ložnicí v regionu Gazimagosa Centrum města Severní Kypr

Kypr je jednou z nejbezpečnějších zemí na světě. Gazimagosa, jedno z předních turistických a vzdělávacích měst v regionu, má zlaté pláže, průzračnou vodu a tyrkysové moře. Ve městě je mnoho univerzit, nemocnic, mezinárodních škol a vnitřních i venkovních zábavních center. Historická textura regionu navíc přitahuje pozornost z celého světa. Město se nachází na severovýchodním pobřeží ostrova a je také blízko mezinárodního letiště.

Apartmány na prodej v Severní Kypr Gazimagusa se nacházejí v centru města, 250 mt od Shops Street, 700 mt od moře, 1 km od Východní středomořské univerzity, 1,5 km od Ada Kent University, 1,7 km od přístavu Gazimagusa, 2 km od Gazimagusa State Hospital, 4 km od Glasside Beach, 5 km od Palm Beach, 49 km od letiště Ercan a dále 56 km od mezinárodního letiště Larnaka.

Jednopokojové apartmány ve čtyřpatrové budově s výtahem. Všechny apartmány mají otevřenou kuchyň. Pro každý apartmán je vyhrazeným soukromým parkovištěm v suterénu budovy s celkem 20 byty. Všechny apartmány jsou plně zařízené a budou zrekonstruovány na konci záruky pronájmu nebo během koupě na přání. V bytech je bílé zboží a nábytek. Kromě toho existuje mnoho funkcí, které zvyšují komfort, jako je centrální satelitní systém, internetový systém a klimatizace.


ECN-00428

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí56 m²
Celkem56 m²
Klímatizace
Satelitní TV
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Internet
Parkoviště

Famagusta

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2019
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data