Nádherné vily s plným výhledem na moře v Marbelle

Nueva Andalucía
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 4 koup. • 374 m² • ref.: AGP-00715-25409
112 173 299 CZK
Luxusní vily se třemi ložnicemi v Marbelle Costa del Sol

Marbella se nachází na jihu Málagy a je oblíbenou turistickou destinací, kterou navštěvujete po celý rok. Na základě oficiálních záznamů za rok 2018 byla tato obec druhým nejrušnějším místem v Malaze. Nedochází k žádné významné změně, kromě růstu slávy z těchto dnů do dnešních dnů.

Vily se nacházejí v prestižním projektu v Nueva Andalucia. Jedná se o úctyhodnou oblast, která nabízí snadný přístup k hlavní silnici. Kromě toho je oblast mezi Golf Valley a Puerto Banus a vilami 5 km od Estepony, 55 km od letiště Malaga, 65 km od vlakového nádraží AVE a 5 minut od Puerto Banus.

Prestižní projekt se skládá ze 6 vil a prostorných komunitních prostor. Komplex nabízí svým obyvatelům upravené zahrady a bazény pro dospělé i děti s možností slunění v prostorných prostorách.

Luxusní vily na prodej ve španělské Marbelle jsou postaveny ve formě podlah a mají soukromý bazén a dobře udržovanou zahradu. Všechny vily vypadají s krásným výhledem. Vily disponují výjimečnými prvky, jako je soukromý výtah, venkovní kino na terase, krytá garáž pro čtyři auta, vestavěné ozvučení, systém chytré domácnosti a vestavěná kuchyň.


AGP-00715

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny4
Balkony3

Povrchy

Živobytí374 m²
Celkem677 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Zahrada

Marbella

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2024
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data