Dům za Koupit v Bry-sur-Marne, Francie

Bry-sur-Marne
Dům • 8 místnost(i) • 5 lož. • 180 m² • ref.: 1493332
25 977 581 CZK
iad Francie - Audrey Cardoso nabízí: * BRY-SUR-MARNE * V ideálním případě se nachází, na dně klidné slepé ulice, ale 12 minut chůze od RER A Bry-sur-Marne, obchody, školy, nádherný dům postavený na úplném suterénu. V přízemí: vstupní hala se skříní, toaletou, nově vybavenou kuchyní, spíží, světlý obývací pokoj s krbem a jídelnou s výhledem na terasu a zahradu orientovanou na jihovýchod,
V prvním patře: z chodby se vchází do 4 ložnic, kanceláře (možnost sprchového koutu), koupelny se sprchovým koutem, samostatné toalety. Podkroví je přestavěno na hlavní apartmá s úložným prostorem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.
Suterén se skládá z prádelny, kanceláře, ložnice se sprchovým koutem, dílny, tělocvičny se skříněmi a garáže.
Nádherná zahrada s bazénem bez vis-à-vis. Možnost parkování několika vozidel na pozemku.

Zprostředkovatelské poplatky hradí prodávající. Informace o energetické třídě této nemovitosti: index ENERGY třídy D 246 a index CLIMATE třídy B 8. Informace o rizicích, kterým je tato nemovitost vystavena, jsou k dispozici na webových stránkách Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Tento inzerát na nemovitosti byl napsán na redakční odpovědnost slečny Audrey Cardoso EI (ID 36731), nezávislé realitní makléřky (bez podílových fondů), obchodní zástupkyně SAS I@D Francie registrované u RSAC v MEAUX pod číslem 848811956, držitelka karty pro získávání nemovitostí jménem společnosti I@D France SAS.

Prostory

Pokoje8
Patra4
Ložnice5

Povrchy

Živobytí180 m²
Parcela498 m²
Bazén
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

Bry-sur-Marne

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby1994
Hodnocení energetické účinnosti
D
246
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
B
8