Dům za Koupit v Tacoronte, Španělsko

38340 Tacoronte
Vila • 3 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 358 m² • ref.: 0067-04159/2961
23 882 716 CZK
Soukromí, luxus, exkluzivita, golf, elegance, kámen, klid, zahrady... Představovali jste si někdy, že budete bydlet v exkluzivní kamenné vile v toskánském stylu před golfovým hřištěm na ostrově, jako je Tenerife? .... V tom případě je zde váš splněný sen, přesně jak jste si představovali, nemovitost před golfovým hřištěm Real Club de Tenerife. Nemovitost, kde pocítíte neocenitelný klid a harmonii, která se nachází v obci Tacoronte, s vysoce kvalitními povrchovými úpravami, s otevřenými, čistými a sofistikovanými prostory, kde dominuje elegance a dobrý vkus v nejkvalitnějších materiálech. Tuto jedinečnou nemovitost na Tenerife představujeme na pozemku o rozloze 1.385 m2 se zastavěnou plochou 358 m2 rozloženou do dvou podlaží.

Dům nás vítá impozantní fasádou z přírodního kamene, která nám po útulné zahradě umožňuje přístup do majestátní vstupní haly s dřevěným schodištěm.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s výhledem do zahrady a na golfové hřiště, kde si můžete užít společnost přátel a rodiny, velkolepá kuchyně s nádhernou prosklenou jídelnou navrženou s velkým vkusem a vysoce kvalitními materiály, zkrátka vše, co potřebujete pro plný požitek z velkolepého jídla. Zároveň z této úrovně máme přístup do velké garáže s kapacitou pro 2 vozidla.
Pozemek obklopující dům tvoří udržovaná zahrada s přírodní trávou a stromy, která potěší děti i domácí mazlíčky, ideální i pro relaxační procházky.

V prvním patře najdeme odpočinkovou zónu s celkem 3 dvoulůžkovými ložnicemi, 2 koupelnami, kde se otevírají velká okna s nádherným výhledem na golfové hřiště a zahrady domu. Hlavní ložnice je kompletně exteriérová se šatnou a en-suite koupelnou. Jedna z ložnic má samostatný přístup pro ubytování obsluhujícího personálu.

Nemovitost se nachází na zcela soukromém místě v nejexkluzivnější oblasti severu Tenerife, s krásnými zahradami a pohodlným přístupem, v těsné blízkosti letiště, což dává této nemovitosti přírodní a exotické prostředí typické pro sever Tenerife, kde najdete nedaleké obchody, supermarkety, kavárny a restaurace, a pár minut od Laguny nebo Santa Cruz, kde si můžete vychutnat procházku ulicemi nebo koktejl poslouchat mořské vlny. Tato luxusní nemovitost je určena pro milovníky kvality a dobrého vkusu, vytvořená pro rodiny nebo páry, které chtějí mít privilegium žít na jedinečném místě na Kanárských ostrovech, v luxusním, soukromém, rajském a klidném prostředí, před golfovým hřištěm, a užít si vynikající klima jihu Tenerife.

Uvedená cena nezahrnuje daně ani registrační výdaje. Plochy (metry) vyjádřené na této stránce jsou popisné a přibližné. Ceny se mohou změnit bez předchozího upozornění. Tato nemovitost se prodává bez nábytku.

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny3

Povrchy

Živobytí358 m²
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Zahrada

Tacoronte

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data