Luxusní vila s bohatým vybavením v prestižní oblasti Benahavis

Málaga
Dům • 6 místnost(i) • 5 lož. • 6 koup. • 316 m² • ref.: AGP-00707-24638
137 595 354 CZK
Luxusní vila s 5 ložnicemi v prestižní lokalitě v Benahavis

Benahavis je krásné místo, které přitahuje pozornost mezi Marbellou a slavnou Esteponou. Areál oslňuje své návštěvníky nádhernou historickou andaluskou atmosférou. Je to důležité místo, zejména pro golfové nadšence, Benahavis je již dlouhou dobu oblíbený pro mnoho lidí.

Vila má výhodnou polohu 10 minut od pláže. San Pedro se nachází v blízkosti vily a najdete zde trhy, obchody, restaurace, mezinárodní školy a wellness centra. Cesta na pláže Marbella a Puerto Banus trvá 15 minut. Na letiště Malaga je to 60 km a do centra Malagy je to 70 km.

Luxusní vila se nachází na pozemku o rozloze přibližně 1.500 m² v prestižním komplexu obklopeném golfovými hřišti. Na zahradě je mnoho prostorných prostor včetně nekonečného bazénu s místy na opalování.

Vila je rozdělena do tří úrovní. V interiéru převažují světlé plochy otevřeného konceptu. Ve vile jsou čtyři ložnice. V hlavní ložnici s vlastní terasou a koupelnou je možné vidět nádherný výhled na moře. K dispozici je také terasa s krásným výhledem a lázeňské centrum s krytým bazénem, lázněmi a tureckou lázní. Vila je vybavena výtahem, podlahovým vytápěním, elektrickou žaluzií, krbem a garáží pro 5 aut. Vila je ideální volbou pro koupi luxusní vily v Benahavisu , exkluzivní vybavení a vynikající poloha.


AGP-00707

Prostory

Pokoje6
Ložnice5
Koupelny6
Balkony1

Povrchy

Živobytí316 m²
Celkem610 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Sauna
Terasa
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

Málaga

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2018
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data