Vynikající 3 lůžková chata na prodej v Inishturk South

Hrabství Galway
Pozemek • 3 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 50 m² • ref.: ES5554083
6 284 925 CZK
Vynikající 3 lůžková chata na prodej v Inishturk Jižní Irsko

ID nemovitosti: es5554083

Poloha ubytovacího zařízení

Inish Turk Jih

Clifden

Galway

Irsko

Podrobnosti o nemovitosti

Odhalení ostrovní svatyně: Rybářská chata čeká na jihu Inishturku

Uprostřed úchvatné scenérie irského hrabství Galway se nachází vzácná příležitost – okouzlující rybářská chata se třemi ložnicemi v idylickém ostrovním ráji Inishturk South. Tato nábřežní nemovitost, připravená k rekonstrukci, láká ty, kteří hledají únik do klidu, spojení s přírodou a možnost vytvořit si vlastní ostrovní útočiště. Irská vláda vyzývá občany, aby požádali o grant až do výše 84 000 eur na renovaci ostrovních nemovitostí v rámci programu regenerace ostrova.

Inishturk Jih: Tam, kde se zastavil čas

Inishturk South je skrytý klenot, malý ostrov přístupný z pevninské vesnice Clifden. Ostrov, proslulý svou nedotčenou krásou a klidnou atmosférou, nabízí možnost vrátit se v čase. Představte si, že se probouzíte do jemného rytmu vln oceánu, čerstvého mořského vzduchu povzbuzujícího vaše smysly a obrovské rozlohy Atlantského oceánu, který se před vámi rozprostírá. Tempo života se zde zpomaluje a nahrazuje ho uklidňující zvuky přírody a teplo semknuté ostrovní komunity.

Rybářská chata s bohatou historií

Půvabná chata se sama o sobě může pochlubit bohatým dědictvím, šepot o její minulosti se ozývá v jejích zdech. Toto obydlí se třemi ložnicemi a jednou koupelnou čeká na vaši vizi. Představte si, že ho proměníte v útočiště, které odráží váš jedinečný styl, místo, kde se vytvářejí vzpomínky a vyprávějí příběhy.

Plátno pro vaše sny: Přijměte potenciál

I když chata vyžaduje rekonstrukci, její potenciál pro proměnu je nepopiratelný. Otevřený prostor s velkým otevřeným krbem nabízí ideální prostor pro útulné večery strávené u praskajícího ohně, sdílení příběhů a smíchu. Velká okna slibují, že interiér zaplaví přirozeným světlem, zatímco úchvatné výhledy se stanou neustálým zdrojem inspirace.

Jedná se o více než jen projekt renovace; Je to příležitost vytvořit zelené útočiště. Ostrov se může pochlubit elektřinou i připojením k internetu, což vám umožní přijmout udržitelný životní styl a zároveň zůstat ve spojení s okolním světem. Představte si, že do svého návrhu začleníte ekologické prvky a vytvoříte domov, který existuje v souladu s přírodním prostředím.

Ponořte se do nábřežního ráje: Vaše soukromá pláž láká

Vyjděte z chaty a vydejte se na svou vlastní soukromou pláž. Jemné pohlazení písku pod vašima nohama, rytmický zvuk vln šplouchajících o pobřeží – to jsou každodenní skutečnosti, které na vás čekají na jihu Inishturku. Představte si, jak se vyhříváte na hřejivém slunci, osvěžujete se v křišťálově čisté vodě nebo se jen tak namáčíte klidu vlastního útočiště na nábřeží.

Ostrov kambala a Eyrephort: Krátká projížďka lodí

Pětiminutová projížďka lodí vás dělí od ostrova Kambala, útočiště divoké zvěře hemžící se mořskými ptáky a mořským životem. Vydejte se dále do Eyrephortu na pevnině, půvabné vesničky, která nabízí základní občanskou vybavenost a pohled na život na pevnině.

Dvanáct Benů: Majestátní kulisa

V dálce se majestátně tyčí majestátní pohoří Twelve Bens. Tyto smaragdové vrcholy poskytnou úchvatnou kulisu vašemu ostrovnímu zážitku. Dobrodružné povahy lákají turistické stezky, které slibují panoramatické výhledy a možnost skutečně se spojit s drsnou krásou ostrova.

Útočiště klidu a míru:

Pokud toužíte po úniku od shonu každodenního života, Inishturk South nabízí útočiště klidu a pohody. Představte si, že pozorujete hvězdy pod oblohou neznečištěnou světlem, posloucháte symfonii přírody a znovu se spojujete sami se sebou a se světem kolem vás.

Přijměte ducha komunity

Semknutá ostrovní komunita vítá nově příchozí s otevřenou náručí. Představte si, že navážete přátelství s ostrovany, dozvíte se o jejich způsobu života a stanete se součástí živé a podporující komunity.

Čeká na vás vzácná příležitost

Možnost vlastnit nemovitost na nábřeží na jihu Inishturku je vzácným klenotem. To je víc než jen dům; Je to vstupenka k jedinečnému životnímu stylu, šance vytvořit odkaz a místo, které můžete nazývat svým vlastním odlehlým rájem. Jste připraveni přijmout kouzlo Inishturk South a vydat se na cestu transformace, a to jak pro okouzlující rybářskou chatu, tak pro sebe?

.

O OKOLÍ

Clifden, uhnízděný v srdci Connemary v hrabství Galway v Irsku, je okouzlující pobřežní město, často označované jako "hlavní město Connemary". Tato pulzující destinace nabízí podmanivou směs úchvatných scenérií, bohaté historie a vřelé, přívětivé atmosféry.

Okouzlující krajiny:

Clifden se může pochlubit úžasnou polohou, uhnízděný na úpatí majestátního pohoří Twelve Bens a s výhledem na obrovskou rozlohu Atlantského oceánu. Představte si, že se probouzíte s panoramatickými výhledy na rozeklané vrcholy a jiskřivý oceán, který vám neustále připomíná krásu, která vás obklopuje. Prozkoumejte dramatické pobřeží poseté skrytými zátokami, nedotčenými plážemi a dramatickými útesy vymodelovanými větrem a vlnami.

Inishturk South není ve skutečnosti samostatný ostrov, ale spíše městečko na západním pobřeží většího ostrova Inishturk, který je součástí hrabství Galway v Irsku. Samotný Inishturk je malý a krásný ostrov známý svou drsnou krajinou, bohatou historií a semknutou komunitou. Zde je rozpis toho, co Inishturk South nabízí:

Umístění:

* Inishturk South se nachází na západním pobřeží ostrova Inishturk, u pobřeží hrabství Galway v Irsku.
* Clifden, půvabná vesnička na pevnině, slouží jako přístupový bod pro trajekty plující do Inishturku.

Znak:

* Klidné a odlehlé útočiště, ideální pro ty, kteří hledají únik od shonu každodenního života.
* Nabízí nádherný výhled na Atlantický oceán, pohoří Twelve Bens na pevnině a nedaleký ostrov Kambala.
* Ostrov se může pochlubit bohatým kulturním dědictvím a přátelskou, semknutou komunitou.

Činnosti:

* Prozkoumejte historické památky ostrova, včetně megalitických hrobek a opuštěných vesnic.
* Vydejte se na túru po stezkách v pohoří Twelve Bens, odkud se vám naskytne úchvatný panoramatický výhled.
* Navštivte ostrov Kambala, přírodní rezervaci hemžící se mořskými ptáky a mořským životem.
* Odpočiňte si na své soukromé pláži nebo prozkoumejte dramatické pobřeží ostrova.
* Ponořte se do místní kultury, tradic a vyprávění příběhů.
* Seznamte se s fascinující námořní historií ostrova.

Co je třeba zvážit:

* Inishturk South, který se nachází na odlehlém ostrově, má omezené vybavení a služby.
* Základní zásoby a potraviny mohou vyžadovat plánování dopředu nebo výlety na pevninu.
* Možnosti dopravy jsou omezené, spoléháme se především na trajekty z Clifdenu.
* Elektřina a internet jsou na ostrově k dispozici, ale dostupnost se může lišit ve srovnání s pevninou.

Kombinéza:

Inishturk South nabízí jedinečný a nezapomenutelný zážitek pro ty, kteří hledají únik do klidného ostrovního ráje. Je to místo, kde se můžete znovu spojit s přírodou, ponořit se do bohaté kultury a vytvořit si méně obyčejný život.

VLASTNOSTI MAiN:

* 50m2 obytné plochy
* 1880 m2 pozemku pro další rozvoj
* 3 ložnice
* 1 koupelna
* Ohromující výhledy
* V blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety a lékárny
* V blízkosti mnoha vynikajících barů a restaurací
* Skvělá základna pro objevování dalších fantastických oblastí Irska
* Mnoho vynikajících sportovních zařízení, pěších a cyklistických oblastí v okolí
* Potenciál pronájmu přes Airbnb a Booking.com

Kontaktujte nás ještě dnes a rychle nakupujte nebo prodávejte nemovitost v Irsku online

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny1

Povrchy

Živobytí50 m²

Hrabství Galway

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data