Opulentní vila Cana s 5 ložnicemi a šumivým bazénem s výhledem na golfové hřiště

Cap Cana
Vila • 5 lož. • 7 koup. • 1048 m²
55 534 634 CZK

Tato luxusní vila se nachází v exkluzivní rezidenční čtvrti Cap Cana, pouhých osm minut od nejlepších restaurací, pár minut od krásné pláže a tři minuty od golfového klubu Punta Espada. Tato úžasná vila s 5 ložnicemi nabízí bazén, wellness centrum, restauraci/bar a komerční prostory.

V této oblasti je hřiště pro děti a prostory vhodné pro domácí mazlíčky, takže je ideální pro relaxaci na jednom z nejkrásnějších míst Karibiku. Architektura a design jsou uznávány pro použití regionálních materiálů a tvarů a zároveň představují moderní vizi.

Tato vila se nachází na pozemku o rozloze 26866 čtverečních stop s parkováním a 11281 čtverečních stopami výstavby na jednom patře, rozdělených na 5 pokojů s terasami a koupelnami propojenými s přírodou, obývacím pokojem-jídelnou-kuchyní a krytou terasou, grilem, servisní zónou a bazénem s plošinou, altánem a zelenými plochami.

Uvnitř najdete svět luxusu a elegance. Moderní bazén je ústředním bodem volného času a zábavy, ideální pro odpočinek na karibském slunci. Každá z pěti ložnic vyzařuje luxus a poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro vás i vaše hosty.

Tento dům, který se nachází v exkluzivní oblasti, vám umožní vychutnat si to nejlepší z vybavení Cap Cana. Každý okamžik je zde oslavou luxusu, ať už lenošíte u bazénu, užíváte si úžasné pláže nebo jíte gurmánskou kuchyni. Nenechte si ujít příležitost pojmenovat toto mistrovské dílo po svém a užijte si vrchol luxusního bydlení v Cap Cana.

Prostory

Ložnice5
Koupelny7

Povrchy

Živobytí1048 m²
Parcela2496 m²
Apartmány hostů
Bazén
Fitness centrum
Grilování
Internet
Jídelna
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Tenis
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Punta Cana

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
ID3067