Dům na prodej, 345 Waitaha Rd S, v Tauranga, Nový Zéland

Tauranga
Dům • 2 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 259 m² • Přízemí
Cena na vyžádání

Styl, podstata, sofistikovanost a podmanivé pohledy definují tento dobře vyvážený poklad životního stylu. Ohromující dům z cihel a cedru poskytuje nádherný pocit prostoru a nadčasovou eleganci na idylické adrese životního stylu, která se vznáší nad okrajem města.

Dům zaujímá více než 6755 m² (přibližně) celkového pozemku, překypuje přirozeným světlem a vyznačuje se rozsáhlým uspořádáním zahrnujícím řadu formálních a neformálních obývacích a jídelních prostor, vylepšených stoupajícími stropy, původními podlahovými prkny rimu a povrchovými úpravami v celém domě.

Pán je vybaven šatnou a uklizenou koupelnou a hlavní koupelnou v plné velikosti obsluhuje zbývající ložnice, z nichž všechny jsou vybaveny vestavěnými skříněmi. Otevřený obývací pokoj a jídelna tvoří centrum tohoto nádherného domova, s extra velkým odděleným formálním obývacím pokojem a pracovnou.
Utečte na terasu a pohleďte na úchvatný výhled na vyvýšenou horu Maunganui, který zdobí obzor. Toto venkovní útočiště poskytuje dokonalé útočiště, kde můžete být svědky neustále se měnící krásy ikonické hory Maunganui na pobřežním pozadí a vytvářet fascinující výhled přímo z vaší zahrady.

Mezi další zajímavosti patří plně oplocené pastviny pro umístění koně nebo pár hovězích zvířat, několik přístřešků pro skladování a koníčky a okouzlující přespání, které poskytuje ideální ubytování pro hosty nebo klidné útočiště. Každý aspekt této nemovitosti byl promyšleně navržen tak, aby vyhovoval jak praktickému bydlení, tak luxusnímu pohodlí.

Klíčové vlastnosti:
- Ohromující lifestylová nemovitost na okraji města s výhledem dolů na město a pobřeží
- Okouzlující cihla s cedrovými akcenty, velký dům se 3 ložnicemi, plus kancelář a oddělený obývací pokoj
- Senzační výhled na horu Maunganui a na přístav Tauranga a okolí
- Plně oddělené přespání pro hosty a rodinu
- Vícenásobné prolévání
- Garážování pro dvě auta a parkování mimo ulici

Prostory

Pokoje2
Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Živobytí259 m²
Parcela6757 m²

Tauranga

Panoramatický výhled na hory
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře