Nezávislé a pohodlné bydlení v Beleku, golfové a zábavní čtvrti v Antalyi: Ultra luxusní sídlo

Belek
Panské sídlo • 5 místnost(i) • 4 koup. • 400 m² • ref.: 386960
45 199 780 CZK

Život, ve kterém dosáhnete výšin luxusu a pohodlí, na vás čeká v Beleku, koutě ráje v srdci Antalye, obklopeném modrými tóny Středomoří a jasnou oblohou a zelenými tóny kamenných borovic. V mírumilovné náruči přírody, na místě setkávání civilizací, se otevírají dveře elitního života.

Toto soukromé sídlo se hrdě tyčí na pozemku o rozloze 700 metrů čtverečních v módní rezidenční čtvrti Belek. Vila vyniká svým moderním designem a elegancí a díky čisté užitné ploše 450 metrů čtverečních vás obejme v chladu léta a teple zimy.

Tento soukromý obývací prostor, jehož každý detail byl pečlivě zvážen, je vybaven krytým parkovištěm pro 5 aut, 4 prostornými ložnicemi, prostorným obývacím pokojem, moderní otevřenou kuchyní, 4 luxusními koupelnami, terasami, balkony, grilem, prádelnou, pracovnou, tureckými lázněmi, saunou, kinosálem, sklepem a šatnami. Kromě toho je vybaven moderními prvky, jako jsou ocelové dveře, kuchyňské spotřebiče, klimatizace v každém pokoji, podlahové vytápění, sauna, mramorové stěny a exteriér, sprchové kouty, žaluzie, účinný alarm a bezpečnostní kamerový systém, šifrovaný vstup, podzemní nádrže na vodu, satelitní infrastruktura a vysokorychlostní připojení k internetu.

Ať už se chcete zchladit venku v soukromém bazénu nebo si užívat slunce, v nádherné zahradě vily se ocitnete ve snové atmosféře. Čeká na vás život obklopený zelení, sousedící s golfovými hřišti, 5hvězdičkovými hotely a jedinečnou přírodou Antalye.

Toto ultraluxusní sídlo se nachází pouhé 2 km od centra Beleku, 700 metrů od golfových hřišť, 2 km od zábavního parku The Land of Legends a 20 km od letiště v Antalyi, a nabízí pohodlné a trvalé místo k životu a možnost stát se tureckým občanem se svou rodinou.

Rezervujte si své místo v tomto zvláštním obytném prostoru, objevte fascinující krásy Antalye a zažijte nezapomenutelné okamžiky. Tyto dveře k věčnému míru se vám otevírají.



Tato nabídka byla automaticky integrována programem RE-OS Real Estate MLS .

Prostory

Pokoje5
Patra3
Koupelny4

Povrchy

Živobytí400 m²
Celkem450 m²
Alarm
Interkom
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Grilování
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Sauna
Terasa
Zahrada

Belek

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2022
TopeníPodlahové topení, Elektrika