Byt za Koupit v Lloret de Mar, Španělsko

Lloret de Mar
Garsoniéra • 1 koup. • 34 m² • ref.: P04LM-208/9374
3 319 458 CZK
Budova nabízí řadu vybavení, včetně bazénu a zahrady, ideální pro relaxaci a užívání si pěkného počasí ve společnosti svých blízkých. Toto studio bylo pečlivě zrekonstruováno a zařízeno s vytříbeným vkusem, což vytváří útulnou a moderní atmosféru, která si vás okamžitě podmaní. Jeho okouzlující terasa vám navíc nabízí možnost vychutnat si chvíle venku a mořský vánek, což vašemu zážitku z pobřeží dodá zvláštní nádech.

Tato čtvrť se nachází ve vyhledávané oblasti Fenals-Santa Clotilde a nabízí velký potenciál pro expanzi a má turistické atrakce, jako jsou pláže Fenals a Sa Boadella, park Fenals a okouzlující zahrady Santa Clotilde. Toto studio, obklopené širokou škálou komerčních a gastronomických zařízení, je ideální volbou, jak si užít život v Lloret de Mar naplno.

S cennou výhodou TURISTICKÉ LICENCE se toto studio stává vynikající investicí jak pro vlastní potřebu, tak pro rekreační pronájmy. S 34 m² a 1 koupelnou je k dispozici a nachází se ve druhém patře budovy, s výtahem pro vaše pohodlí.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost získat toto nádherné studio na privilegovaném místě! Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a udělejte první krok ke svému novému domovu na pobřeží Costa Brava!

Prostory

Koupelny1

Povrchy

Živobytí34 m²
Balkón
Bazén
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa
Zahrada

Lloret de Mar

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data