Zbrusu nový Arom Jomtien Condo 2 Bedrooms 64-74 m² Jomtien Beach od 12.2MB / P-0137T

Pattaya
Byt • 2 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 64.85 m² • ref.: P-0137T
7 725 733 CZK

Bydlení u moře v luxusním kondominiu na pláži

Představujeme nádherný luxusní byt na pláži Jomtien, zasazený do prestižní komunity s elegantními sousedy. Tato prvotřídní lokalita, vyvinutá renomovanými lídry v oboru, je ideální jak pro bydlení, tak pro investování.

Využijte naši speciální cenu, exkluzivně pro vás pouhých 12 266 340 bahtů za ohromující jednotku se 2 ložnicemi a 2 koupelnami o velkorysé velikosti 64,85 m², která nabízí úchvatný výhled na moře.


Dopřejte si řadu prvotřídních zařízení, včetně nebeského bazénu, fitness centra, sky lounge, lázní onsen and spa, dětského pokoje a stezky v oblacích. S pouhými 314 jednotkami si můžete užít super soukromí a bezkonkurenční 180stupňový výhled na moře, doplněný klidnými zelenými plochami obklopenými přírodou. Blízkost oblasti aktivit navíc zajišťuje, že vám neunikne žádná ze vzrušujících akcí plných zábavy.

Tato vynikající poloha se nachází hned vedle pláže Jomtien, pouhých 5 minut od ulice Walking Street a pouhých 10 minut od centrálního festivalu Pattaya, a nabízí také pohodlný přístup k dálnici, rychlou 1 hodinu a 30 minut jízdy od Bangkoku.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit luxusní byt na pláži v jedné z nejvyhledávanějších destinací v zemi. Zeptejte se nyní a pozvedněte svůj životní styl do nových výšin.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Živobytí64.85 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum

Pattaya

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře