Casa Que Pasa - Vynikající moderní dům na svahu v nemovitosti o rozloze 1,6 akru s výhledem na Tichý oceán - Užijte si pobřežní…

Puerto Carrillo, VG79+M99, 160, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica
Dům • 2 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 226 m² • Přízemí • ref.: LH003
32 930 905 CZK

Casa Que Pasa je nádherná pobřežní nemovitost zasazená do exkluzivní čtvrti obklopené pouze luxusními domy a hrstkou sousedů. Tento moderní plážový dům v Kalifornii, který se nachází uprostřed klidné krásy pobřeží Tichého oceánu, nabízí skutečně jedinečný zážitek.

S východem slunce se probuďte do fascinujícího panoramatu nekonečného modrého oceánu, který se před vámi rozprostírá. Vychutnejte si symfonii ptačího zpěvu a tříštících se vln, zatímco slaný vánek povzbudí vaše smysly a vytvoří atmosféru klidu a pohody.

Tato pečlivě navržená nemovitost se může pochlubit třemi ložnicemi, které snadno pojmou až šest hostů. V přízemí jsou dvě ložnice, útulné posezení, dobře vybavená koupelna a pohodlná prádelna. Vystoupejte do druhého patra, kde objevíte další ložnici s vlastní koupelnou, prostornou jídelnu, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň.

Zažijte ztělesnění pohodlí a praktičnosti díky kombinaci pevné konstrukce, moderního vybavení a místního nábytku. Vstupte na jeden ze dvou převislých balkonů a vychutnejte si úchvatný 180stupňový výhled na oceán uprostřed bujné tropické vegetace. Otevřený design ve spojení se stropními ventilátory v každé místnosti zajišťuje stálý přísun čerstvého vzduchu a podporuje uvolněnou atmosféru připomínající tropický ráj. Pro větší pohodlí je ve všech třech ložnicích k dispozici klimatizace.

Venku na vás čeká relaxační bazén a terasa, která poskytuje ideální prostředí pro pohodová odpoledne nebo osvěžující večerní koupání. Jen minutu chůze odtud objevíte dvě malé pláže, které jsou ideální pro odpočinek, sběr mušlí a objevování přílivových jezírek. Pro širší škálu vybavení je Playa Carrillo vzdálena pouhých 5 minut jízdy a drsná krása Playa Camaronal čeká 15 minut jízdy. Pláž Samara s dalším vybavením je vzdálená pouhých 10 minut jízdy.

Přijměte podstatu "Pura Vida" a ponořte se do přírodní nádhery tohoto idylického ráje. V Casa Que Pasa je každý okamžik příležitostí vychutnat si krásu, která vás obklopuje.

Kontaktujte nás pro soukromé představení na info@pacifichomescostarica.com nebo whatsapp +506 8366 0110

Prostory

Pokoje2
Ložnice3
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí226 m²
Parcela6661 m²
Alarm
Bazén
Garáž
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno

VG79+M99, 160, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica, Puerto Carrillo

TypDům
Rok výstavby2014