Finca El Colibri: Tropická oáza o rozloze 7000 m2, zasazená do přírody, se 2 domy a karavanovými studiemi, v blízkosti pláží Car…

Guanacaste, Carr. Lajas-Puerto Carrillo
Dům • 1 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 269 m² • Přízemí • ref.: SFH223
12 763 537 CZK

Objevte Finca El Colibri, skutečnou oázu klidu, která se nachází v blízkosti malebné vesničky Estrada, pouhých 10 minut od pláže Carrillo a 20 minut od Samary. Tato nemovitost o rozloze 7000 m² (1,72 akrů) nabízí hlavní dům se 3 ložnicemi a koupelnou, dům pro hosty se 2 ložnicemi a koupelnou a karavanové studio, které nabízí jedinečný zážitek uprostřed přírody.

Po příjezdu se vydáte po stezce, která vede kolem studia a penzionu, než dojdete ke vstupní bráně hlavního domu. Dům ve stylu horské chaty se nachází na jedné z vyvýšených plošin finca a poskytuje nádherný výhled na hory a okolní přírodu. Prostorná krytá terasa a zbrusu nová paluba vás zvou k odpočinku venku a zároveň si užívejte přírodní svěžest a jemný vánek.

Uvnitř se hlavní dům může pochlubit plně vybavenou kuchyní, 2 zrekonstruovanými ložnicemi a prostornou koupelnou. Schodiště vede do třetí ložnice v podkroví a na druhou terasu, která nabízí panoramatický výhled na nemovitost. Horní patro s atmosférou horské chaty je ideálním prostorem pro relaxaci a kreativitu.

Materiály jako teak a pochote umocňují hřejivé a útulné kouzlo domu. Venku bujný terén zdobí různé vzrostlé ovocné stromy, grapefruity, avokádo, citrony, banánovníky... A na nejvyšší bod Fincy vede pěší stezka, která nabízí nádherný výhled.

Penzion s krytou terasou a výhledem do zahrady je ideální pro pozorování přírody a sdílení přátelských chvil. Karavanové studio zasazené mezi stromy nabízí pohodlný prostor na spaní, venkovní kuchyň a moderní koupelnu.

Finca El Colibri nabízí nejen klidné prostředí, ale má také značný potenciál příjmů z pronájmu. V ideálním případě se nachází v blízkosti pláže, obchodů a služeb, tato nemovitost je příležitostí, kterou si nesmíte nechat ujít.

Pro více informací nebo domluvení návštěvy kontaktujte. nás na čísle +506 8366 0110 přes WhatsApp nebo e-mailem na info@pacifichomescostarica.com.

Prostory

Pokoje1
Ložnice3
Koupelny1
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí269 m²
Parcela7000 m²
Internet
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno

Carr. Lajas-Puerto Carrillo, Guanacaste

TypDům
Rok výstavby2002