Prodej komplexního bytu s krytým vyhřívaným bazénem v Mahmutlaru

Mahmutlar Belediyesi
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 125 m² • ref.: AYT-03246-35370
6 413 137 CZK
6 916 128 CZK-502 991
Nové apartmány v komplexu s krytým vyhřívaným bazénem v docházkové vzdálenosti od moře a pláže v Mahmutlaru, Alanya

Alanya je společensky, ekonomicky a kulturně vysoce rozvinutý region a turistická sezóna trvá dlouho. Alanya přitahuje pozornost svými přírodními krásami, zejména dlouhými plážemi, kde se můžete koupat po okolí. Byty na prodej v Mahmutlaru jsou v blízkosti veškeré společenské a denní vybavenosti.

Apartmány na prodej v Alanyi: Nachází se v rušné oblasti s mnoha vymoženostmi, jako jsou trhy, banky, přepravní kanceláře, kavárny, restaurace, obchody a 400 m chůze od pláže. Mezitím je poloha bytů na prodej 12 km od centra Alanye, 30 km od letiště Gazipaşa a 125 km od letiště Antalya.

V jednoblokovém projektu, který je postaven s vynikajícím zpracováním a vysokou kvalitou, je celkem 44 bytů. Tento projekt má vstupní halu, vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén, prostory na opalování, saunu, parní lázeň, posilovnu, pilates a místnost na jógu.

Byty na prodej jsou vybaveny ocelovými dveřmi, kuchyně a koupelny žulovými a nábytkovými povrchy, průtokovým ohřívačem vody, výškou stropu 3,3 m, elegantními okny 2,5 m, keramikou v obývacích pokojích a koupelnách a parketami v ložnicích.

Byty budou na konci projektu dodány s osvětlením, elektřinou, teplem, vodou, schodišťovým zábradlím, výmalbou balkonů a stěn.


BÍLÝ TYP-03246

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony2

Povrchy

Živobytí125 m²
Celkem139 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum

Mahmutlar Belediyesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2024