Casa HermoSamara - Neuvěřitelný výhled na oceán a jedinečný navržený dům na pozemku o rozloze 1,33 akrů - jen pár minut od pláže…

Sámara
Dům • 1 místnost(i) • 4 lož. • 4 koup. • 270 m² • Přízemí • ref.: LH004
41 067 268 CZK

Casa HermoSamara se nachází jen 3 minuty jízdy od živé pláže Samara, je pobřežní nemovitost s jedinečným designem. Je postaven v horní části pozemku o rozloze 1,33 akru (5407 m²) a jeho uspořádání ve tvaru půlměsíce zaručuje soukromí a úchvatný výhled na oceán včetně ostrova Isla Chora. Nedaleký oceán nabízí uklidňující vlny a příležitosti k pozorování velryb, zatímco tropická zahrada nabízí klidné spojení s přírodou a přitahuje řadu volně žijících živočichů, jako jsou opice, papoušci, nosálové, kolibříci a motýli.

Po příjezdu se elektrická brána otevře na dlážděnou příjezdovou cestu vedoucí k prostornému parkovišti tohoto pozoruhodného domu. Moderní schodiště obklopené zelení vede do hlavní úrovně se dvěma křídly. Jedno křídlo se pyšní světlým obytným prostorem, kde se moderní kuchyňská linka vybavená vysoce kvalitními nerezovými spotřebiči a křemennými deskami harmonicky snoubí s pohodlným ratanovým nábytkem a obklady z imitace dřeva. Výsuvné skleněné dveře se otevírají na krytou terasu a nabízejí přístup k nekonečnému bazénu a výhledu na oceán. Součástí tohoto křídla je také toaleta pro hosty a hlavní ložnice s klimatizací a velkou moderní koupelnou. Plně prosklená stěna vám umožní vychutnat si výhled do zahrady a na oceán, jakmile vyjde slunce.

Bezpečný visutý chodník je spojen s druhým křídlem domu, které se skládá ze tří personalizovaných klimatizovaných ložnic s vlastní koupelnou a prádelny. Každá ložnice má francouzské dveře otevírající se do zahrady a s výhledem na moře, které poskytují autonomii a nezávislost pro obyvatele, vhodné pro rodinné použití nebo pronájem.

Ve spodní úrovni domu se nachází prostorná krytá garáž s elektrickými vraty, zásobník plynu, nádrž na vodu a technická místnost pro bazén, vše v pohodlném přístupu.

Venkovní prostor zahrnuje nekonečný bazén se slanou vodou a krásně upravenou zahradu, pečlivě udržovanou automatickým zavlažovacím systémem. Rancho s palmovou střechou a houpacími sítěmi nabízí klidné místo k odpočinku a vychutnání si výhledu na oceán.

Casa HermoSamara je postavena z nejkvalitnějších materiálů a splňuje antiseismické normy. Je zateplená rockwoolem, udržuje chlad v období sucha a mírný v období dešťů. Termoakustická panelová střecha domu a terasy dodává další komfort.

Pozemek o rozloze 1,33 akru umožňuje smíšené využití a poskytuje prostor pro další výstavbu, přičemž těží jak z veřejného přístupu k vodě, tak z vlastní perforované studny. Je také možné oddělit pozemky.

Nenechte si ujít příležitost získat prestižní bydlení ve vyhledávané lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si návštěvu a přizpůsobte si Casa HermoSamara podle svého. Whatsapp + 506 8366 0110

Prostory

Pokoje1
Ložnice4
Koupelny4
Parkoviště (vnitřní)3

Povrchy

Živobytí270 m²
Parcela5406 m²
Apartmány hostů
Bazén
Garáž
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno

Sámara

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2022