Zrekonstruovaný byt 2+1 v Nisantasi: s výhledem na Bospor, 2 terasy

Harbiye Mahallesi
Byt • 3 místnost(i) • 3 koup. • 220 m² • Vrchní patro • ref.: 386623
137 853 CZK

Zrekonstruovaný byt 2+1 v Nisantasi: s výhledem na Bospor, 2 terasy

Tento fantastický byt se nachází v srdci Nişantaşı na ulici Hüsrev Gerede a nabízí veškerý komfort moderního bydlení. Tento kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 vyniká stylovým designem a terasami s výhledem na Bospor.

Rysy:

  • Perfektní poloha: Tento apartmán se nachází v centru města Nişantaşı, v docházkové vzdálenosti od mešity Teşvikiye, která poskytuje snadný přístup k veškerému vybavení, které tato oblast nabízí.
  • Moderní design: Díky kompletní rekonstrukci se tento byt proměnil v moderní a elegantní obytný prostor. Každý detail byl pečlivě promyšlen a vybaven vysoce kvalitními materiály.
  • 2 oddělené terasy: Terasy s výhledem na Bospor nabízejí dva oddělené prostory pro trávení volného času. Poskytují dokonalé prostředí k relaxaci a nasávání nádherných výhledů daleko od ruchu města.
  • Integrované spotřebiče: Plně integrované spotřebiče v kuchyni kombinují funkčnost se stylem. Moderní kuchyně vytváří ideální prostor pro příjemné kulinářské zážitky.

Tento jedinečný byt je vynikající volbou pro ty, kteří hledají luxusní životní styl. Kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky!

Pro podrobné informace a schůzky volejte:

Turgay Kurt

0535 792 37 98

Keller Williams Platinum & Karma

Kancelář Keller Williams Platin je JEDINÝM AUTORIZOVANÝM zástupcem pro marketing tohoto portfolia prostřednictvím "Turgay Kurt"

Zrekonstruovaný byt 2+1 v Nisantasi: výhled na Bospor, 2 terasy

Tento nádherný byt v Hüsrev Gerede, oblíbeném Nisantasi, nabízející veškeré pohodlí moderního života, je nyní k pronájmu! Kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 zaujme svým stylovým designem a terasami s výhledem na Bospor.

Vlastnosti:

  • Výborná lokalita:Tento dům se nachází v centru Nisantasi, v docházkové vzdálenosti od mešity Teşvikiye, která poskytuje snadný přístup ke všemu, co tato oblast nabízí.
  • Moderní design:Díky kompletní rekonstrukci bytu byl získán moderní a stylový obytný prostor. Každý detail byl pečlivě promyšlen a vybaven kvalitními materiály.
  • 2 samostatné terasy:2 samostatné terasy s výhledem na Bospor nabízejí ideální prostor pro příjemně strávený čas. Nabízí ideální prostředí, kde se můžete dostat pryč od stresu města a vychutnat si scenérii.
  • Vestavěná bílá technika:Plně vestavěná bílá technika v bytě nabízí funkčnost a eleganci zároveň. Vytváří ideální prostor pro příjemné kulinářské zážitky v moderní kuchyni.

Tento jedinečný byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní život. Kontaktujte nás nyní pro více informací nebo pohled na místě!

Pro bližší informace a schůzku prosím volejte.

Turgay Kurt

0535 792 37 98

Keller Williams Platinová

Keller Williams Platinum Office "Turgay Kurt" je VÝHRADNÍ AUTORITOU v marketingu tohoto portfolia



Tato nabídka byla automaticky integrována programem RE-OS Real Estate MLS .

Prostory

Pokoje3
Patra6
Koupelny3
Toalety3
Balkony2

Povrchy

Živobytí220 m²
Celkem250 m²
Balkón
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

Harbiye Mahallesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby1984
TopeníCentrální, Plyn